3 maanden programma

Het 3-maanden live 1-op-1 programma start met een kick-off luxe lunch in het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam

Tijdens deze kick-off lunch bespreken we samen de situatie waar je nu in zit en waar je naar toe wilt groeien. Welke rol speelt geld in jouw leven op dit moment? Waar loop je tegenaan, wat zijn jouw belemmeringen? Hoe blokkeren deze jou om je doelen en dromen te bereiken? Door persoonlijke geldblokkades stagneert immers alles, dus ook de groei van je bedrijf.

Aan het einde van dit gesprek hebben we inzicht in de geldblokkades die bij jou een rol spelen en je tegenhouden om door te groeien naar het leven waar je van droomt. Dit vormt het startpunt voor de coaching.

Vanaf het eerste contactmoment gaan we direct aan de slag en werken aan jouw verlangen om het ontvangen, maar ook uitgeven van geld in rust te ervaren. Je leert hoe je dit uitstraalt in het dagelijks leven en dit neem je ook mee in je bedrijf en naar je klanten toe. Zo kun je naast je persoonlijke ontwikkeling ook in ontspannenheid je business laten groeien.

Het 3-maandenprogramma bestaat uit 3 delen

Het eerste deel is gericht op jouw droomleven. Hoe is jouw situatie nu? Hoe verschilt dat met het droomleven waar je naar toe wil? Waar loop je tegenaan? Hoe werd er vanuit het gezin waar je bent opgegroeid naar geld gekeken? Wat zijn jouw geldblokkades?  In stilstand, vanuit rust komt de bewustwording. Door helder te krijgen hoe je geldblokkades zijn ontstaan, kunnen we stap voor stap deze blokkades aanpakken en kan jij groeien naar jouw droomleven.

In het tweede deel staat je mentale voeding centraal. Jij bent de baas over jouw mindset. Jij bepaalt zelf hoe je over dingen denkt, dus ook over geld. Door hier over te lezen, te praten en oefeningen te doen, leer je hoe je anders kunt kijken naar-, en denken over- geld.

Zo ontstaat er vertrouwen en kun je tijdens het laatste deel van het traject ook gaan ervaren hoe fijn het is om goed voor jezelf te zorgen en jezelf goed te belonen. Deze ervaringen neem je ook mee in je leven als ondernemer, want je leert om goed te verdienen op een gemakkelijke én ontspannen manier, waardoor je meer vrijheid ervaart maar ook de lifestyle die jij wenst, mogelijk maakt.

Het laatste deel is daarom gericht op ervaren en in actie komen. Je gaat fysiek, dus letterlijk voelen wat er gebeurt met jou en je omgeving in bepaalde situaties met betrekking tot geld. Vertrouwen in jezelf, in het universum en in liefde te mogen ontvangen staan centraal. Je zult ontdekken dat jouw geldblokkades niet langer een belemmering vormen, doordat je nu op een hele andere manier met geld omgaat. Eerst passen we dit toe in je persoonlijke leven. Daarna kun je ook het geleerde toepassen in je onderneming. We maken een actieplan, zodat jij naar jouw droomleven toewerkt.

Wat is bij dit programma inbegrepen?

 • Intakegesprek live 1-op-1 inclusief luxe lunch in het Amstel Hotel Amsterdam;
 • Live 1-op-1 sessies inclusief opdrachten om thuis zelfstandig mee aan de slag te gaan. Deze opdrachten worden in een volgende sessie besproken;
 • Afsluiting live 1-op-1 samen met mij een luxe High Tea in Hotel Des Indes Den Haag;
 • Gedurende deze drie maanden coach ik je persoonlijk en intensief.

Ik doorbreek je belemmeringen, negatieve overtuigingen, angsten en geldblokkades en leer jou om in overvloed te denken. Zo kun je vanuit jouw rijkdomsbewustzijn in vertrouwen toegroeien naar geluk en financiële onafhankelijkheid, zowel privé als in het ondernemerschap.

Bereikbaarheid Hadassah
Gedurende het 3-maanden programma kun je tijdens de werkweek mij per WhatsApp vragen stellen over waar jij op dat moment tegenaan loopt.

 • Jij bent een vrouwelijke ondernemer met een goed bedrijfsconcept

 • Jij bent integer maar wil ook succesvol en financieel onafhankelijk zijn

 • Je durft jezelf een expert in jouw vakgebied te noemen

 • Jij neemt 100% verantwoordelijkheid voor jouw leven en je bedrijf

 • Je financiële doorbraak blijft uit

 • Jij bent niet bang om jezelf een spiegel voor te houden bij jouw doorbraak

 • Jij wil in vertrouwen en liefde leven en ondernemen in geluk en overvloed

INTERESSE IN HET 3 MAANDEN LIVE 1-OP-1 PROGRAMMA?

Vraag een strategiegesprek aan

Ik verzoek je vriendelijk, om bij aanvraag voor een strategiegesprek de volgende vragen te beantwoorden: