LEVENSVERANDERENDE MASTERCLASS

Creëer financiële overvloed van binnenuit

Zoveel van ons ervaren dat de Wet van Aantrekking het geld en overvloed waar zij naar verlangen, dit ze eigenlijk juist tegenhoud - HOE je dit WEL realiseert in je leven - DAAR gaat de Masterclass over die ik op 23 september 2022 in Amsterdam ga geven.

Wat gaan we doen? Zoals je waarschijnlijk zelf ook weet zijn er duizenden boeken over de Wet van Aantrekking, Affirmeren en Positief Denken die je uitleggen dat als je maar positief genoeg bent en er in gelooft, alles in overvloed naar je toekomt. Denk aan het boek van Napoleon Hill, Think & Grow Rich, wie heeft het NIET gelezen? Miljoenen over de hele wereld kopen deze boeken en toch bereiken ze niet dat wat ze willen, gezondheid, liefde, fijne relaties of financiële overvloed en rijkdom. De enige die er rijk van worden zijn de schrijvers zelf.

2 high resolution pics voor HVMM website

- Until you’ll BE it on the inside, you will not HAVE it on the outside! –

En profile staand rode jurk

Hoe KAN dit? Denk eens aan jezelf: hoeveel trainingen, cursussen of programma’s heb je al gevolgd en toch ben je niet daar waar je wil zijn. Dat komt omdat veel mensen achteruit werken in plaats van vooruit, net als ik jarenlang heb gedaan.

Het model van HEBBEN – DOEN – ZIJN. Als ik dit of dat HEB, kan ik dit of dat DOEN en dan BEN ik zus of zo. Dit is een gebroken strategie die totaal NIET werkt. Transformatie komt van binnenuit, je zal moeten leren vanuit een andere context te gaan werken – niet vanuit content. Want CONTENT zonder de CONTEXT is onbruikbaar.

We gaan het diepgaand hebben over je BREIN – hoe werkt dit – waarom denk je van alles maar realiseer je het toch niet? Wat is het verschil tussen CONTEXT en CONTENT? Wij hebben vanuit onze ouders, en die weer van hun ouders geleerd om achterstevoren ons leven te leven. Eerst alles BEREIKEN en dan gaan CREËREN – dit is BS (bullshit) – kijk maar om je heen – het lukt niet.

We proberen ons gedrag te veranderen en dat lukt soms ook even, maar we houden het meestal niet vol. Het gaat om de transformatie van je identiteit. En naar een ander, hoger level te transformeren zodat je gedrag en je gewoonten ook meegaan.

Wil jij hierbij zijn? Ik garandeer je dat het levensveranderend is wat ik je ga leren op deze prachtige dag vol kennis en de mogelijkheid om ook andere gelijkgestemde mensen te ontmoeten zodat we elkaar kunnen versterken in onze groei naar financiële overvloed, gezondheid en in rust en vertrouwen ons droomleven te creëren van binnenuit in plaats van andersom.

Deze Masterclass wordt gehouden vrijdag 23 september 2022 in Amsterdam, de locatie is bereikbaar met openbaar vervoer en er is gelegenheid om te parkeren. Inloop is om 09:30 uur, het programma start om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Een luxe lunch is van 12:30-13:15 uur, en is inclusief koffie/thee, water en sap (de hele dag) en fruit. Uiteraard ’s morgens en ’s middags is er ook iets lekkers bij de koffie/thee.

Er zijn inspirerende verhalen die we delen over business, visie en transformatie. LET OP: onze fantastische locatie kan slechts  maximaal 40 deelnemers faciliteren, dus wees er snel bij en meld je direct aan.

We houden rekening met RIVM hygiëne-maatregelen, er is ruimte voor voldoende afstand en iedereen is hartelijk welkom mits je geen klachten hebt of verkouden bent. De investering voor deze inspirerende, zeer leerzame en transformerende dag is nu slechts € 197 ex btw. Na aanmelding en betaling ontvang je een e-invoice. Ik kijk er enorm naar uit om je verder te helpen naar ECHTE overvloed en financiële vrijheid in je leven! Are you READY?

Jouw financiële overvloed is nu bereikbaar!

Nu voor slechts €197,-