Hadassah Vorm

KAN SLECHTS 60 MINUTEN JOUW LEVEN TRANSFORMEREN?

Dat lijkt nogal opmerkelijk. Dat je een uur met mij zou kunnen gaan zitten en zo'n radicale verschuiving in perspectief kan ervaren zodat je leven helemaal niet meer hetzelfde is, maar dan op de best mogelijke manier.

 

VRAAG NU HIER EEN DOORBRAAKGESPREK VAN EEN UUR AAN

ok

Het feit dat je dit leest, betekent dat je waarschijnlijk net als de meeste van mijn klanten bent. Je bent slim, ambitieus en jongleert met zowel een succesvolle carrière als een miljoen andere verantwoordelijkheden. Je hebt je misschien allang gerealiseerd dat je *jezelf* een prioriteit zou moeten maken ... maar laten we eerlijk zijn, dat heb je niet.

In plaats daarvan dwarrel je rond in je ‘monkey mind’ en probeer je alle stukjes van je leven te multi-tasken terwijl je wacht tot iedereen om je heen de zaakjes beter voor elkaar krijgt, zodat je je beter kunt voelen, kunt gaan vertragen en ontspannen.

HEB IK GELIJK, OF HEB IK GELIJK?

Je weet waarschijnlijk al wat je moet doen. Of het nu is om beter voor jezelf te zorgen, je bedrijf te laten groeien, meer geld te verdienen, een betere moeder, vrouw, vriend te zijn ... je weet wat je *moet* doen.

In feite ben je begraven in *zou moeten.* En je bent ook gefrustreerd omdat, als je bent zoals de meeste van mijn goed presterende klanten, je eigenlijk gelooft dat je in staat *zou moeten* zijn om het allemaal te laten gebeuren.

Je hebt gemerkt dat je goed bent in het ondernemen van actie, maar de wilskracht lijkt te missen om op koers te blijven. En dat, wanneer het financieel moeilijk wordt door omstandigheden, dan goed zorgen voor jezelf bijzaak wordt.

Je hebt de strategieën, financiële plannen, programma's, cursussen geprobeerd, alle zelfhulpboeken gelezen en zo verdomd hard gewerkt, dus waarom ben je nog steeds niet daar waar je wil zijn?

ok2

Ik hoor dit van elk van de klanten met wie ik heb gewerkt. Ik snap het, EN ik wil dat je weet dat het mogelijk is om te vertragen, meer gemak in je leven te vinden, beter voor jezelf te zorgen en nog steeds een goed presterende, ambitieuze, doorzetter te zijn. Deze transformatie hoeft geen strijd te zijn en het betekent niet dat je je familie, bedrijf of andere prioriteiten opoffert.

Het vereist alleen dat JIJ er meer toe doet voor jezelf. Dit gaat niet over een CHECKLIST voor zelfzorg, want dat betekent eigenlijk weer meer DOEN - en meer doen is het laatste wat je nodig hebt. Dit gaat over zelfrespect en eigenwaarde. Ik wil dat je na de volgende uitspraak even stopt met lezen en goed nadenkt over wat het voor jou betekent:

Waar we VAN HOUDEN en WAARDEREN is datgene waar we goed voor zorgen. Maar hoeveel hou je echt van jezelf en waardeer je jezelf? Kan je eerlijk zeggen dat je jezelf voorrang geeft boven anderen in je leven? Investeer je in jezelf – met energie, tijd en geld? Geef je jezelf wat je nodig hebt, fysiek, emotioneel, mentaal?

Ik weet dat je slim en ambitieus bent. Je hebt er geen probleem mee om zaken gedaan te krijgen. Je bent niet gekomen waar je nu bent door achterover te leunen en te hopen dat het leven je brengt wat je wil. Je bent een presteerder, wat betekent dat je goed bent in DOEN.

Ik zal je zeggen: mij inhuren als je coach betekent een licht schijnen op een aantal ongemakkelijke shit in je leven. We zullen door de verhalen navigeren die de chaos in je leven creëren, ze dan herkaderen en vervolgens je overtuigingen opnieuw met elkaar in contact brengen zodat je eindelijk de resultaten gaat behalen die je wil.

Als je radicale transformatie op alle gebieden in je leven verlangt kan dit alleen van binnenuit komen. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Stap in FPF ® FEMALE POWER FORCE door met mij samen te werken

 Als je dit leest, heb je waarschijnlijk al iets gelezen over de FPF ® FEMALE POWER FORCE of volg je me op sociale media en resoneert bij jou de content die ik deel. Ik vermoed dat je al een tijdje speelt met het idee om met mij samen te werken maar weet je niet zeker of coaching bij mij iets voor jou is.

Kiezen om met mij samen te werken betekent investeren in jezelf – en je leven transformeren, zonder  excuses, niet meer uitstellen en geen compromissen meer sluiten. Ik heb liever dat je moedig een beslissing neemt dan dat je vastloopt in besluiteloosheid, daarom leg ik uit wat je kunt verwachten van coaching met mij.

ok1

Start hier

1 uur transformationele FPF ® Female Power Force coaching sessie (€ 555)

Al mijn klanten beginnen hier. In 1 uur duiken we in wát je worsteling, frustraties
en chaos creëert die je tegenhouden die succesvolle, liefdevolle en financiële
overvloed te realiseren en beginnen we direct al aan het proces van je transformatie.
Ja, dat kan echt al zo snel maar alleen dan als je volledig betrokken, open, gewillig en
nieuwsgierig verschijnt.
Dit is geen verkooppraatje, maar je meld je hier aan omdat je weet dat ik je levens-
veranderende perspectieven aanreik, net zoals ik voor elke klant voor jou heb gedaan.
Je realiseert je als je hier goed over nadenkt dat dit exact is wat je nodig hebt om je
problemen op te lossen. Na onze sessie zal ik je begeleiden naar wat de volgende stap is.

Volgende stap

6-Maanden Programma FPF® FEMALE POWER FORCE Coaching Methode
(€ 1,997 p/maand)

Goede resultaten boeken degenen die echt toegewijd zijn. We gaan veel dieper dan het werk dat we zijn gestart tijdens je eerste transformationele sessie - je zult meer lagen afpellen, andere gewoonten gaan implementeren en bewustzijn creëren, zodat je een nieuwe manier van ZIJN gaat ervaren.

Je wordt de persoon die zichzelf prioriteit maakt zonder schuldgevoelens, terwijl je je succesvoller, rijker, liefdevoller en vrediger voelt dan je je misschien nu kunt voorstellen. Dit is waar jouw permanente transformatie en gedragsverandering plaatsvindt.

Je initiële investering van de eerder gevolgde 1 uur transformationele coaching sessie wordt in mindering gebracht bij aanmelding voor het 6-Maanden Programma FPF ® FEMALE POWER FORCE Coaching Methode.