Female Power Force ® FPF

Mijn passie is om vrouwen bewust te maken van het belang om financieel voor zichzelf te zorgen. Het levenspad heeft me deze les krachtig geleerd toen ik zonder mijn kinderen, kleding, geld, inkomen en zelfs een dak boven mijn hoofd op straat kwam te staan.

Een keuze die ik jarenlang had uitgesteld juist vanwege de consequenties, maar als je mentale en fysieke veiligheid niet meer is gegarandeerd, is dat nog de enige optie.

Vanaf € 0,00 weer opnieuw starten is niet eenvoudig, maar dit heb ik wel gedaan. Waar ik over bleef nadenken was, hoe ik mijn Sisters hier in Nederland maar juist ook in Suriname waar het economisch gezien niet gemakkelijk is op economisch vlak, zou kunnen ondersteunen.

In Nederland ben ik als Intercultureel coach dagelijks bezig om vrouwelijke ondernemers die emotioneel gezien ‘vastlopen’ vanwege de verhouding die zij hebben (of juist niet) met geld, angst voor schaarste en verlies etc. te helpen dit patroon te doorbreken. Zij draaien vaak rond in het kringetje van nét genoeg verdienen om alles te kunnen betalen maar financieel geen reserves of doorgroei met hun bedrijf kunnen realiseren. De oorzaak hiervan heeft trouwens helemaal niets te maken met geld of financiën maar met de emotionele lading die er aan geld hangt.

Mijn eigen emotionele erfenis vanuit Suriname is altijd bij me en ik ben er nog altijd nauw bij betrokken door familie, vrienden en zakenpartners na jaren geleden naar Nederland te zijn vertrokken. Zowel met mijn bedrijf ORA Offshore Customs Consultancy als in de afgelopen jaren met Hadassah Vorm Money Maker c.v. zoek ik altijd naar mogelijkheden om bij te dragen aan groei en welvaart aldaar voor hardwerkende vrouwelijke ondernemers.

Jarenlang ervaring als succesvol ondernemer in Suriname maakt, dat ik specifieke uitdagingen waar vrouwelijke ondernemers te maken hebben direct herken en adequaat kan ondersteunen daar waar nodig. Daarom ben ik sinds vorig jaar Oktober 2020 gestart met een prachtig project voor vrouwelijke ondernemers in Suriname via de besloten Facebookgroep ‘Opo Sisa, Opo!’©

Deze geweldige groep is inmiddels enorm gegroeid met gemotiveerde en hardwerkende ondernemers die zelf willen groeien op allerlei gebied en niet alleen financieel maar ook spiritueel, open om naar zichzelf te durven kijken en oude patronen vanuit onze culturele achtergrond, geschiedenis en familie over geldpatronen die zijn overgenomen te onderzoeken.

Te gaan co-creëren met elkaar en onze krachten te bundelen, dat is wat wij vrouwen NU nodig hebben voor onszelf, onze kinderen, onze man/partner, economie en de hele wereld. Wij staan allemaal in connectie met elkaar energetisch, in liefde maar ook economisch.

Hoe mooi is het als een vrouwelijke ondernemer hier in Nederland die van mijn coachingsprogramma’s, Workshop of VIP-dag volgt eigenlijk direct her-investeert in andere vrouwen aan de andere kant van de wereld zodat we allemaal kunnen floreren in liefde, geluk en overvloed. Wat een geweldig concept, en noem dit: DE ECONOMIE VAN DE GIFT!

Door middel van mijn tribe Give Back & Pay Forward Female Power Force ® (verder te noemen FPF ®) verbinden wij ons met elkaar al zijn we in het geval van Suriname, fysiek 7.771,13 km van elkaar gescheiden. Wat houdt dit in?

Give Back & Pay Forward FPF ® betekent dat ik zelf een gedeelte van mijn inkomsten via mijn coaching programma’s, VIP-dagen of Workshops hier in Nederland terug laat vloeien naar mijn Online Coaching Programma Suriname 2021 zowel financieel, in kennis, in tijd en in energie.

Elke vrouwelijke ondernemer in Suriname die dit coaching programma volgt geeft dit óók weer door via Give Back & Pay Forward FPF ® aan een andere vrouwelijke ondernemer die hulp kan gebruiken. Zodat ook zij weer hiervan kan profiteren. Er ontstaat zo een kettingreactie waardoor steeds meer vrouwen een mogelijkheid krijgen naar verdere groei in leven en business.

Inmiddels hebben heel wat vrouwelijke ondernemers die daar wonen, werken en ondernemen al veel gratis korte trainingen gevolgd en deel ik enorm veel gratis kennis in de FB groep. Ook heb ik het afgelopen jaar het 3-maanden Online Programma Suriname 2021 ontwikkeld waar een aantal ondernemende, fantastische vrouwen inmiddels deelneemt die hun leven en hun bedrijf willen transformeren van financiële stress naar vertrouwen in overvloed.

RAUL7099

Uiteraard is het gezien de economische situatie en steeds fluctuerende wisselkoersen niet mogelijk voor deze vrouwen om hiervoor een investering te doen gelijk aan het niveau van coaching programma’s hier in Nederland. Daarom financier ik voor een groot gedeelte mijn kosten vanuit de diverse programma’s die ik hier geef en kan zo toch iets betekenen voor andere vrouwen in uitdagende economische situaties d.m.v. “Giving Back’.

Ik ben zo dankbaar dat dankzij mijn fantastische coachees in Nederland die het prachtige 3-maanden coachingsprogramma volgen, VIP-dag of Workshop aan het strand hierdoor via Give Back & Pay Forward FPF ® mede-investeren en zo terugvloeit naar andere vrouwelijke ondernemers die in economisch uitdagende omstandigheden ondernemen.