Female Power Force ® FPF

Is ontstaan vanuit de passie die ik leef om vrouwen bewust te maken van het belang om (ook financieel) voor zichzelf te zorgen. mijn levenspad heeft me deze les krachtig geleerd toen ik zonder mijn kinderen, kleding, geld, inkomen en zelfs een dak boven mijn hoofd op straat kwam te staan.

Een keuze die ik jarenlang had uitgesteld juist vanwege de consequenties, maar als je mentale en fysieke veiligheid niet meer is gegarandeerd, zag ik dit voor mij als nog de enige optie.

Helemaal overnieuw starten zonder 1 cent op zak, geen dak boven mijn hoofd met alleen de kleding die ik aanhad op mijn 39ste is niet makkelijk, maar het is wel wat ik heb gedaan.

Jaren later ging ik nadenken over mogelijkheden om mijn Sisterpreneurs in Nederland en in Suriname, waar het economisch gezien niet eenvoudig is om te ondernemen, ook zou kunnen ondersteunen.

Als meervoudig ondernemer in Nederland en het buitenland als Offshore Douane Expert, Programma Directeur Persoonlijke Ontwikkeling, Ondernemerschap & Leiderschap, Oprichter van het merk Female Power Force® en Bestuurder Topvrouwen Nederland ben ik dagelijks bezig met ondernemende vrouwen.

Zij ondernemen high performance maar lopen vaak emotioneel gezien vast vanwege een moeilijke jeugd, relaties of de verhouding die zij hebben (of juist niet) met geld.  

Door ze te helpen hiervan te helen stappen zij uit het ronddraaiende kringetje van nét genoeg ,  financieel geen reserves of de doorgroei met hun bedrijf die stagneert. De oorzaak heeft, anders dan je zou verwachten, niets te maken met geld of financiën maar met de emotionele lading die hieronder ligt.

Mijn emotionele erfenis uit Suriname maakt dat ik nauw betrokken blijf bij de ontwikkelingen, zowel door familie, vrienden als zakenpartners. Daarom zoek ik altijd naar mogelijkheden om bij te dragen aan succes voor de hardwerkende ondernemers.

Jarenlange ervaring als succesvol ondernemer in Suriname maakt, dat ik specifieke uitdagingen waar zij mee te maken hebben direct herken en ze hierbij adequaat kan ondersteunen daar waar nodig. Sinds 2020 ben ik daarom een prachtig project gestart met de Facebook groepOpo Sisa, Opo!’©

Deze geweldige groep ondenemers is inmiddels fantastisch gegroeid met gemotiveerde en hardwerkende ondernemers die groei willen realiseren op allerlei gebied ⇢ zowel financieel als spiritueel.                             

De ondernemende vrouwen staan er voor open om naar zichzelf te kijken en oude patronen vanuit onze culturele achtergrond, geschiedenis en familie waaronder ook de relatie met geld, die zijn overgenomen van generatie op generatie, te onderzoeken.

RAUL7099

Zo kan je gaan co-creëren met elkaar en de krachten bundelen, want dat is wat vrouwen juist NU nodig hebben voor zichzelf, kinderen, man/partner, dierbaren, de economie en wereldwijd.

Wij wetend dat wij allemaal in connectie met elkaar verbonden zijn, niet alleen economisch of virtueel maar ook energetisch. En het geeft zo’n enorme kick te weten dat elke ondernemende vrouw hier in Nederland die een van de programma’s volgt, een directe bijdrage levert en her-investeert aan de verdere ontwikkeling van ondernemerschap van een andere vrouw aan de andere kant van de oceaan.

Zo kunnen wij allemaal floreren, successen creëren en manifesteren wat wij willen, voor ons, maar ook anderen, zodat we allemaal kunnen floreren, en dat is een fantastisch concept!

Voor mij is dit een investeringseconomie, want door deze gift aan andere ondernemende vrouwen helpen we ze in ontwikkeling van hun eigen ondernemerschap.