Download nu mijn opiniestuk

‘WAAROM IK VOOR FINANCIEEL ONAFHANKELIJKE VROUWEN OP DE BARRICADE STA!’

De aanleiding voor het schrijven van dit opiniestuk over geldblokkades bij vrouwelijke ondernemers en waarom het zo belangrijk is deze te identificeren, te analyseren en te doorbreken is voor mij met de grootste urgentie iets wat ik wel van de daken zou willen schreeuwen!

Financieel onafhankelijk zijn als vrouw in een relatie is onontbeerlijk voor een gebalanceerd evenwicht in je leven van vrijheid, liefde en overvloed.

Waarom?
In mijn eigen leven heb ik aan den lijve ondervonden dat ‘gevangen zitten’ als vrouw in een relatie waar je eigenlijk niet (meer) in wíl zitten maar door financiële afhankelijkheid niet te ontsnappen is. Er zijn (vaak) kinderen bij betrokken en je hebt het gevoel dat je geen kant uit kunt en je emoties overweldigend zijn.

Hoe kom je hieruit?
Dit is iets wat je niet makkelijk kunt beantwoorden in een paar zinnen en daarom is dit ook een stuk geworden met meer dan 15 pagina’s. In dit opiniestuk zal ik uit de doeken doen dat er een aantal stappen zijn die je kan nemen.

Ook is het belangrijk dat je weet dat er altijd een uitweg is, maar dat financieel onafhankelijk leven je helpt om te zijn en te blijven in een situatie in alle vrijheid en liefde uit vrije keus. En niet omdat je ‘vastzit’ of geen andere uitweg ziet dan te blijven in plaats van te vertrekken.

Jij kan dit gratis opiniestuk lezen als je je gegevens achterlaat en kan je dit boekwerk downloaden.

Veel leesplezier,

Hadassah.

Download nu mijn opiniestuk

‘WAAROM IK VOOR FINANCIEEL ONAFHANKELIJKE VROUWEN OP DE BARRICADE STA!’