4-weken Introductie op Online Coaching HMM © Happy Money Mindset

Ben jij er klaar voor om nu échte financiële stabiliteit in je leven en in je bedrijf te creëren? Ga dan samen met mij aan de slag met datgene waarover JIJ controle hebt, zaken waarop je WEL invloed kan uitoefenen. Focus op dingen die je kan veranderen en verbeteren in je leven en je business.

4-weken Introductie op Online Coaching HMM© Happy Money Mindset

Ben jij er klaar voor om nu échte financiële stabiliteit in je leven en in je bedrijf te creëren? Ga dan samen met mij aan de slag met datgene waarover JIJ controle hebt, zaken waarop je WEL invloed kan uitoefenen. Focus op dingen die je kan veranderen en verbeteren in je leven en je business.

Onbewust geven we vaak de macht over ons leven uit handen en verliezen we daardoor plezier
in situaties en omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan je financieel beheer, je gezondheid en hoe
er met je wordt omgegaan door anderen om je heen.

Voel jij onrust als je aan je financiële situatie denkt, blokkeer je als het onderwerp GELD ter sprake
komt in je business en privé? Wil je liever niet kijken naar je financiën of ben je bang om geld
uit te geven? Hoe kijk jij naar geld? Zeg je vaak: ‘ik heb geen geld’ of ‘daar heb ik geen geld voor?’

Weet dat jij ‘in charge’ bent en jij op elk moment in je leven mag besluiten het roer om te gooien.
Dus als jij voelt dat je ondersteuning nodig hebt om je verder te ontwikkelen naar het volgende niveau
van financieel bewustzijn, van in je grootsheid stappen next level … dan is deze boodschap voor jou.

Heb jij nooit een coachingsprogramma of training gevolgd en vind je dat best wel spannend?

Of wil je eerst eens kennismaken met mij en kijken of het iets voor jou is om een programma te volgen?

Dan is de 4-weken Introductie op Online Coaching HMM © Happy Money Mindset iets voor jou. Hier leer je hoe je je gelukkig kunt voelen over geld en jouw eigen financiële overvloed te realiseren,

Zodat je meer rust en vertrouwen in je leven en je bedrijf kunt gaan creëren. Wij starten na inschrijving en in overleg zo snel mogelijk waarbij ik je 4 weken lang 30 minuten intensief 1-op-1 ga coachen. We onderzoeken waar jij momenteel op financieel vlak met je bedrijf en in je leven staat en waar jij naartoe wil.

Ook krijg je opdrachten waarmee je aan de slag kan, zodat je een idee krijgt wat dat met jou doet. Je gaat direct ervaren dat, omdat je de eerste stappen zet, er ‘lucht’ in je situatie ontstaat. Je kunt dit ook lezen in de testimonials van deze vrouwelijke ondernemers die deze 4-weken Introductiecursus met succes hebben gevolgd.

vip-dag
santussha

N.V. Threefold Quality System Support

mw. Santussha Soerodimedjo, Directeur

"Ik heb nog nooit een half uur zo effectief ervaren. De tijd was kort, maar werd zo goed  benut. Na elke sessie kreeg ik nieuwe energie om verder te gaan. Na 4 weken ervaar en voel ik een duidelijk verschil. Ik heb nu een andere kijk op de dingen die ik voor m’n bedrijf en mezelf wil."

Badge_apotheeklelyzorg

Apotheek Lelyzorg

Drs. Vanessa Henar, Apotheker

"Binnen de groep ‘Opo Sisa, Opo!’ deed Hadassah een meer dan fantastisch aanbod waarbij ze gedurende 4 weken 10 vrouwelijke ondernemers een introductie op coaching heeft aangeboden voor een minimaal bedrag. Kundig en bekwaam, warm, veel kennis, belezen en een heleboel levenservaring. Iemand, een bigi sma, die weet waar ze over praat en snel iets doorziet. 4 weekjes is kort, en toch merk ik nu al veranderingen. Daarom ga ik ook door voor het vervolg: - 3-maanden coachingsprogramma"

_MG_2373

Jouw investering

Jouw investering voor deze 4 weken is €1111 excl. btw. Na betaling ontvang je een e-invoice als betaalbewijs en alle belangrijke verdere informatie zoals data/tijdstippen van jouw sessies.

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan deze mooie 4 weken!