Focus op jouw shift naar overvloed

Creëer financiële overvloed!

Heel snel, om precies te zijn op Donderdag 11 augustus a.s. heb je de mogelijkheid om een krachtige stap te zetten in de relatie die je hebt met geld. We beginnen om 11:00 AM Amsterdam Time (dat is 06:00 uur AM Paramaribo Time).

Ik houd dan het exclusieve evenement de live Geld Training ‘Focus op jouw shift naar overvloed!’

Ik geef deze LIVE training met daarbij persoonlijke begeleiding van de transformatie naar overvloed waarvan ik weet dat het levensveranderend voor velen zal zijn.

Ik weet dat wanneer je je relatie met geld verandert, dit een impact heeft in elk aspect van je leven. Mensen die rijk zijn hebben hele andere verhalen over geld in hun gedachten dan mensen die blut zijn of net genoeg verdienen om rond te komen.

Als jij je bewust wordt vanuit welke geldverhalen jij momenteel opereert, dan kan je gaan beginnen met het maken van veranderingen in je leven en direct de resultaten gaan zien die je wil realiseren in je leven.

RAUL6770
2 high resolution pics voor HVMM website

We gaan ook direct beseffen dat alles wat wij zien om ons heen in ons leven, een betekenis heeft.

Onze ups en downs hebben betekenis. Zegeningen in ons leven, daar geven wij een betekenis aan.

Met andere woorden, jij bent de creator van je leven omdat je creëert op basis van de betekenissen die jij er zelf aan geeft. Wat betekent dat op geldgebied voor jou? Wat zie jij nu in je leven?

Want geld is OVERAL en er zijn miljarden in de wereld. En weet je, sommigen hebben het en heel veel niet en dat heeft niets te maken met geld, maar het heeft te maken met de relatie die mensen hebben met geld.

Als het niet in je leven verschijnt tot het niveau waarop jij dat wil, schep jij zelf de verwijdering hiervan. Geld hoeft niet te veranderen. JIJ WEL.

2 high resolution pics voor HVMM website

Als jij de intentie hebt om dit jaar jouw beste geldjaar ooit te maken, dan begint dat hier door jouw onderbewuste geldverhalen die je gevangen houden, bloot te leggen. Dus als jij zover bent om de betekenis die jij aan je huidige financiële omstandigheden te veranderen, start dan NU met een schone lei.

Deze training maakt je in plaats van een geldpuinhoop een geld-MASTER. Tenminste, als je bereid bent om open en  eerlijk te zijn naar jezelf en dingen anders te gaan aanpakken.

Registreer je hier voor dit exclusieve evenement waar we samen die oude geldverhalen voor altijd gaan loslaten zodat je kan starten in het vertrouwen naar overvloed in alle aspecten van je leven!

Registreer je voor dit exclusieve evenement