Online Exclusieve High End Masterclass 11 oktober 2022 om 11:00 AM Amsterdam

'Magic on Heels'

Na zoveel vragen over hoe je als ondernemende vrouw je bedrijf kunt laten groeien en meer mensen kunt helpen met je product, je dienst of je gave heb ik besloten om ook een gratis Masterclass online te doen op dinsdag 11 oktober a.s. om 11:00 uur AM Amsterdam. Na deze Masterclass kan je mij direct live jouw vragen stellen tijdens de Q & A.

Masterclass-Magic-on-Heels-2-1.jpeg

‘Magic on Heels’ – dat wíl je niet alleen zijn, maar we ZIJN het!

Jij bent een Lady Boss die haar zaken op orde heeft, haar bedrijf naar groei leidt en daarbij haar ‘magic’ inzet – je intuïtie – ons zesde zintuig – en sommigen van ons hebben zelfs méér dan haar zesde zintuig meegekregen om anderen te helpen. Om daarmee overvloed en rijkdom creëren.

Niet alleen voor onszelf om een comfortabel en gelukkig leven te realiseren, maar ook omdat wij onze dierbaren en anderen die in nood zijn willen helpen. Hoe prachtig is dat?

Ik weet dat wanneer je je onderbewuste weerstand om succes toe te laten verandert, heeft dit een enorme impact in elk aspect van je leven. Mensen die rijk zijn en in overvloed leven hebben hele andere verhalen over rijkdom en succes dan mensen die blut zijn of net genoeg verdienen om rond te komen.

Masterclass-Magic-on-Heels-1-1.jpeg

Ik hoor vaker dat iemand angst heeft – angst voor schaarste en tekort – angst dat je ‘het niet goed doet’ – angst om zichzelf te laten zien in haar bedrijf en waar ze voor staat – angst om ‘niet goed genoeg’ te zijn. Angst hoeft jou niet tegen te houden – en soms gaat het niet eens over je angst overwinnen – maar om te leren hoe je die angst juist kunt gebruiken en benutten om te bereiken wat je echt uit het leven wil halen. Om de sterkste versie van jezelf te worden die je maar kunt zijn.

Als jij je bewust wordt vanuit welke richting jij momenteel opereert binnen je bedrijf en hoe je jouw bedrijf presenteert, dan kan je gaan beginnen met het maken van veranderingen in je leven en direct resultaten boeken zoals jij ze wil terugzien in je leven.

Besef ook dat alles wat wij zien om ons heen in ons leven, een betekenis heeft. Onze ups en downs, maar ook onze zegeningen hebben betekenis.

Met andere woorden, jij bent de ’Magic on Heels’ creator van je leven omdat je creëert op basis van de betekenis die jij er zelf aan geeft. Wat betekent dat als ondernemende vrouw voor jou? Wat zie jij nu in je leven?

Succes en overvloed is OVERAL en voor iedereen bereikbaar. Ja, het klopt, er zijn zoveel succesvolle entrepeneurs – nee, geen concurrenten – want als je jezelf gaat vergelijken met die ander raak je ontmoedigd, wil je ermee stoppen omdat jij daar (nog) niet bent. Zie je de andere vrouw als concurrent in plaats van een andere ’Magic on Heels’

Boss Lady die dit vanuit haar eigen missie en ervaring neerzet. Want er is overvloed voor iedereen, er is genoeg.

Weet je, we zitten allemaal in dezelfde levenstrein – misschien zit jij nog achterin en zitten anderen al voorin, maar het blijft dezelfde trein. Ik ga zoveel kennis met jou delen, want kennis is noodzakelijk – we gaan het hebben over opleidingen, en dat je nooit beperkt dient te zijn in wat jouw passie is en waar je naartoe zou willen groeien.

Registreer je hier voor dit exclusieve evenement en zorg dat je erbij bent op 11 oktober want we gaan de verhalen die jij jezelf vertelt en die je niet meer dienen, loslaten – in het vertrouwen dat je die ’Magic on Heels’ die jij bent, mag gaan laten zien in je business en in je leven.

Daarna loop je direct met ’Magic on Heels’ op hoge hakken weg in vertrouwen naar overvloed in alle aspecten van je leven!

De dag vóór we starten ontvang je de ZOOM link om in te kunnen loggen voor deze Exclusieve High End Masterclass.

Schrijf je nu in voor de Masterclass 'Magic on Heels'