Vrijdag 26 januari 2024 om 10:00 AM

Exclusieve Online Training

Verbrand die oude geld verhalen

Na zoveel vragen over hoe je als ondernemende vrouw je zakelijk en privé kunt groeien zodat je meer mensen kunt helpen met je product, je dienst of je gave heb ik besloten om opnieuw de gratis training te geven op veler verzoek. Dit is op vrijdag 26 januari a.s. om 10:00 uur AM Amsterdam. Na deze training is er mogelijkheid om mij direct live jouw vragen te stellen tijdens de Q & A.

masterclass-geld-verhalen-verbranden-.jpg

Jij bent een Lady Boss die haar zaken op orde heeft, zakelijke groei realiseert maar toch financiele blokkades ervaart of het lastig vind hierover te praten. Wist jij dat geld en onze relatie met geld slechts een metafoor is voor andere onderliggende emotionele blokkades?

Jij wil natuurlijk niet alleen voor jezelf een comfortabel en gelukkig leven realiseren, maar ook jouw dierbaren en anderen die in nood zijn willen helpen. Hoe prachtig is dat?

Weet dat als je de (onderbewuste) weerstand om succes toe te laten verandert, dit een enorme impact heeft in elk aspect van je leven. Mensen die rijk zijn en in overvloed leven hebben hele andere verhalen over rijkdom en succes dan mensen die blut zijn of net genoeg verdienen om rond te komen.

Hadassah-masterclass-staand-hand-onder-kin.jpg

Ik hoor vaker dat iemand angst heeft – angst voor schaarste en tekort – angst dat je ‘het niet goed doet’ – angst om zichzelf te laten zien zakelijk gezien en waar ze voor staat – angst om ‘niet goed genoeg’ te zijn. Angst hoeft jou niet tegen te houden – en soms gaat het niet eens over je angst overwinnen – maar om te leren hoe je die angst juist kunt gebruiken en benutten om te bereiken wat je echt uit het leven wil halen. Om de sterkste versie van jezelf te worden die je maar kunt zijn.

Als jij je bewust wordt vanuit welke richting jij je momenteel beweegt zowel privé als zakelijk, kun je gaan beginnen met het maken van veranderingen in je leven. Dit gaat ervoor zorgen dat je direct resultaten gaat boeken zoals jij dat wil terugzien in je leven.

Besef ook dat alles wat wij zien om ons heen in ons leven, een betekenis heeft. Onze ups en downs, maar ook onze zegeningen hebben betekenis.

Met andere woorden, jij bent de creator van je leven omdat je creëert op basis van de betekenis die jij er zelf aan geeft. Wat betekent dat als ondernemende vrouw voor jou? Wat zie jij nu in je leven?

Succes en overvloed is OVERAL en voor iedereen bereikbaar. Ja, het klopt, er zijn zoveel succesvolle vrouwen – nee, geen concurrenten – want als je jezelf gaat vergelijken met die ander raak je ontmoedigd, wil je ermee stoppen omdat jij daar (nog) niet bent. Zie succesvolle vrouwen als een andere Boss Lady die dit succes vanuit haar eigen missie en ervaring neerzet. Want er is overvloed voor iedereen, er is genoeg.

Weet je, we zitten allemaal in dezelfde levenstrein – misschien zit jij nog achterin en zitten anderen al voorin, maar het blijft dezelfde trein. Ik ga zoveel kennis met jou delen, want kennis is noodzakelijk – we gaan het hebben over opleidingen, en dat je nooit beperkt dient te zijn in wat jouw passie is en waar je naartoe zou willen groeien.

Registreer je hier voor dit exclusieve evenement en zorg dat je erbij bent op 26 januari want we gaan de verhalen die jij jezelf vertelt en die je niet meer dienen, loslaten – in het vertrouwen dat je dit mag gaan laten zien zowel in je leven als in business.

De dag vóór we starten ontvang je de ZOOM link om in te kunnen loggen voor dit exclusieve event.

Meld je hier aan voor de exclusieve online training: Verbrand die oude geldverhalen