Hadassah Vorm's

Unleash your Feminine Power

Online Exclusieve High End Masterclass Donderdag 16 november 2023 om 19:30 uur Amsterdam

Image-003.jpeg

 

Na zoveel vragen over hoe je als ondernemende vrouw jezelf kunt ontwikkelen, je bedrijf kunt laten groeien of meer mensen kunt helpen met je product, je dienst of je gave heb ik besloten om mijn  Masterclass voor één keer voor €19,95 te geven op Donderdag 16 november 2023 om 19:30 uur Amsterdam

Na deze Masterclass kan je mij ook nog direct live jouw vragen stellen tijdens de Q & A.

'Unleash your feminine power’ – jij wíl niet alleen leren hoe jezelf kunt ontketenen of bevrijden van allerlei beperkende gedachten en overtuigingen, maar ook hoe leiderschap te tonen in wat je wil bereiken.

Jij bent een Lady Boss die haar zaken op orde heeft, haar bedrijf naar groei leidt en daarbij haar ‘magic’ inzet – je intuïtie – ons zesde zintuig – en daarmee overvloed en rijkdom creëren.

Niet alleen voor onszelf om een comfortabel en gelukkig leven te realiseren, maar ook omdat wij onze dierbaren en anderen die in nood zijn willen helpen. Hoe prachtig is dat?

Ik weet dat wanneer je je onderbewuste weerstand om succes toe te laten verandert, dit een enorme impact in elk aspect van je leven heeft. Vrouwen die rijk zijn en in overvloed leven hebben hele andere verhalen over rijkdom en succes dan de vrouwen die blut zijn of net genoeg verdienen om rond te komen.

Ik hoor vaker dat iemand angst heeft – angst voor schaarste en tekort – angst dat je ‘het niet goed doet’ – angst om zichzelf te laten zien in haar bedrijf en waar ze voor staat – angst om ‘niet goed genoeg’ te zijn. Angst hoeft jou niet tegen te houden – en soms gaat het niet eens over je angst overwinnen – maar om te leren hoe je die angst juist kunt gebruiken en benutten om te bereiken wat je echt uit het leven wil halen. Om de sterkste versie van jezelf te worden die je maar kunt zijn.

376287136_10230860078516663_243755055793953814_n.jpg

Als jij je bewust wordt vanuit welke richting jij momenteel opereert binnen je bedrijf en hoe je jouw bedrijf presenteert, dan kan je gaan beginnen met het maken van veranderingen in je leven en direct resultaten boeken zoals jij ze wil terugzien in je leven.

Besef ook dat alles wat wij zien om ons heen in ons leven, een betekenis heeft. Onze ups en downs, maar ook onze zegeningen hebben betekenis.

Met andere woorden, jij bent de feminine creator van je leven omdat je creëert op basis van de betekenis die jij er zelf aan geeft. Wat betekent dat als ondernemende vrouw voor jou? Wat zie jij nu in je leven?

Succes en overvloed is OVERAL en ook voor jou bereikbaar. En er zijn zoveel succesvolle entrepreneurs – maar als je jezelf gaat vergelijken met die ander raak je ontmoedigd, wil je ermee stoppen omdat jij daar (nog) niet bent.

We zitten allemaal in dezelfde levenstrein – misschien zit jij nog achterin en zitten anderen al voorin, maar het blijft dezelfde trein. Ik ga zoveel kennis met jou delen, want kennis is noodzakelijk – we gaan het hebben over leiderschap, en dat je nooit beperkt dient te zijn in wat jouw passie is en waar je naartoe zou willen groeien.

Registreer je hier voor dit exclusieve  evenement voor slechts €19,95 en zorg dat je erbij bent want we gaan de verhalen die jij jezelf vertelt en die je niet meer dienen, loslaten – in het vertrouwen dat je die ’Feminine Power ’ van jou gaan laten zien in je business en in je leven.

De dag vóór we starten ontvang je de ZOOM link om in te kunnen loggen voor deze Exclusieve High End Masterclass.

‘Girl, know that your healing is not at the top of the mountain but in the valley!’