4-weken Interventie Online Sessies

On(der) bewust geven we vaak onze macht uit handen aan anderen, en we verliezen daardoor onszelf, het plezier en de regie over situaties en omstandigheden.

Denk bijvoorbeeld aan je mentale en fysieke gezondheid, aan wat je graag zou willen creëren. Je wil het anders gaan doen, maar voelt je belemmerd door dingen uit je verleden. Je hebt last van hoe andere mensen om je heen met jou en je gevoelens omgaan.

Voel jij onrust, onderliggende emoties die je onderdrukt als je aan je levenssituatie denkt, of blokkeer je als iemand daar expliciet naar vraagt?

Wil je niet kijken wat er onder de oppervlakte gaande is en voel je je machteloos om hier iets aan te kunnen veranderen? Zie je dat in alle aspecten van je leven terug, zelfs financieel?

Zorg dat je weer ‘in charge’ komt. Jij hebt het recht en mag elk moment van je leven besluiten het roer helemaal om te gooien. Jij voelt de behoefte aan ondersteuning om je verder te ontwikkelen naar een volgend niveau. Zonder de emotionele ballast uit je verleden.

Jij wil helen van datgene wat je hebt meegemaakt, doorgroeien naar het volgende niveau – dan is deze boodschap voor jou.

Heb jij nooit een programma gevolgd en vind je het spannend?

Wil je eerst eens kennis maken met mij om te zien wat het betekent om je emotionele bagage te gaan ‘uitpakken?’

Dan zijn deze 4-weken Interventie Online Sessies iets voor jou. Hier leer je hoe je je gelukkig kunt voelen door bespreekbaar te maken waarover je nooit hebt durven spreken.

Om zo meer rust en vertrouwen in jezelf en het leven waar je van droomt, te gaan creëren. Wij starten na inschrijving in overleg zo snel mogelijk waarbij je vier weken lang intensief 1-op-1 een online sessie met mij hebt. Dit is de eerste stap naar onderzoek in waar jij nu professioneel en privé staat en naar waar je naartoe wil.

Je gaat ervaren wat deze interventie sessies met je doen merkt direct na deze eerste stap, dat er ‘lucht’ in je situatie ontstaat.

Hieronder staan testimonials van andere ondernemende vrouwen die deze 4-weken Interventie Online Sessies met succes hebben gevolgd.

Take

charge!

“Ik heb nog nooit een half uur zo effectief ervaren. De tijd was kort, maar werd zo goed  benut. Na elke sessie kreeg ik nieuwe energie om verder te gaan. Na 4 weken ervaar en voel ik een duidelijk verschil. Ik heb nu een andere kijk op de dingen die ik voor m’n bedrijf en mezelf wil.”

mw. Santussha Soerodimedjo, Directeur, N.V. Threefold Quality System Support

“Binnen de groep ‘Opo Sisa, Opo!’ deed Hadassah een meer dan fantastisch aanbod waarbij ze gedurende 4 weken 10 vrouwelijke ondernemers een introductie op coaching heeft aangeboden voor een minimaal bedrag. Kundig en bekwaam, warm, veel kennis, belezen en een heleboel levenservaring. Iemand, een bigi sma, die weet waar ze over praat en snel iets doorziet. 4 weekjes is kort, en toch merk ik nu al veranderingen. Daarom ga ik ook door voor het vervolg: – 3-maanden coachingsprogramma”

Drs. Vanessa Henar, Apotheker, Apotheek Lelyzorg

Jouw investering

Jouw investering voor deze 4 weken is nu € 397 ex btw (individuele sessies zijn € 497 per sessie). Na betaling ontvang je de e-factuur als betaalbewijs en verdere informatie zoals data/tijdstippen van jouw sessies.

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan deze mooie 4 weken!