Podcast2024-04-03T13:22:30+02:00

Podcasts

HVMM#6: Moederhonger

Moeder-honger is een beladen onderwerp en heeft invloed op ieder aspect van jouw vrouw-zijn. Een diepgaand trauma is een emotioneel niet-beschikbare moeder, een onderwerp waar niet makkelijk over gesproken wordt. Ik heb het in deze podcast over het effect hiervan op jou, als dochter, en hoe hoe jij dit weer overbrengt op jouw eigen dochters.

HVMM#5: Emoties als medicijn

Emoties en gedachten, frequenties en vibraties – wij zetten vaak onze emoties innerlijk vast - of we blijven vastzitten in- emoties. Maar je kunt ervoor kiezen om waarnemer te zijn, Deze gewoon toelaten, de lessen nemen en het ervaren. In deze podcast ga hier dieper op in. Om te leren de emoties als medicijn te gebruiken, want de sleutel is om het te ervaren – de emotie te voelen - en het dan vervolgens los te laten.

HVMM#4: In het NU zijn

Ben jij vaak bezorgd over de toekomst, pieker je veel over het verleden en wat je hebt meegemaakt of ‘vlucht’ jij weg van het NU – het heden – het moment? Dit is een fenomeen wat veel mensen ervaren en worden hier eigenlijk dagelijks door opgeslokt. In deze episode ga ik vertellen waarom het zo belangrijk is om het NU te omarmen, zodat je dit 100% kunt ervaren. Zodat je in je volle potentie staat, elke dag, elk uur en elke minuut zolang je hier op de planeet als mens fysiek en spiritueel aanwezig bent.

Titel

Go to Top