Female Power Force®

Mijn internationaal geregistreerde merk is ontstaan vanuit mijn passie om vrouwen bewust te maken van het belang om emotioneel (en economisch) voor zichzelf te zorgen. Op mijn levenspad heeft de les hierover mij krachtig het belang hiervan laten zien toen ik zonder mijn kinderen, kleding, geld, inkomen en zelfs een dak boven mijn hoofd, op straat kwam te staan.

De onmogelijke keuze die ik jarenlang had uitgesteld juist vanwege deze consequenties. Aangezien mijn mentale en fysieke veiligheid niet meer was gegarandeerd, was dit voor mij nog de enige optie.

Helemaal opnieuw starten, zonder 1 cent op zak, geen dak boven mijn hoofd, alleen de kleding die ik aanhad op mijn 39ste levensjaar was niet eenvoudig maar ik heb het gedaan.

Jaren later zocht in naar mogelijkheden hoe ik andere Sisterpreneurs, ondernemende vrouwen in Nederland en Suriname (economisch gezien niet eenvoudig) zou kunnen ondersteunen.

Als meervoudig ondernemer in Nederland en het buitenland als Programma Directeur Persoonlijke Ontwikkeling, Ondernemerschap & Leiderschap Nationaal & Internationaal, EI Adviseur, Oprichter van het merk Female Power Force®, Offshore Douane Expert en Bestuurder Topvrouwen Nederland ben ik dagelijks bezig met ondernemende vrouwen.

High-End Zakenvrouwen & High-Skilled Topmanagers die emotioneel gezien vastlopen door trauma’s vanuit een moeilijke jeugd, ongezonde relaties,  de connectie (of het ontbreken hiervan) die zij hebben met de eerste liefde in hun leven, de MOEDER.  

Female

Power

Force

Female

Power

Force

Door het helen van emotionele wonden leer je van binnen naar buiten te leven, in je kracht te stappen. Je identiteit niet langer te laten bepalen door datgene wat je hebt meegemaakt. En zo de emotionele lading die eronder ligt, los te laten.

Mijn emotionele erfenis uit Suriname maakt dat ik nauw betrokken blijf bij de ontwikkelingen, zowel door familie, vrienden als zakenpartners. Daarom zoek ik altijd naar mogelijkheden om bij te dragen aan succes voor hardwerkende ondernemers.

Jarenlange ervaring als succesvol ondernemer in Suriname maakt, dat de specifieke uitdagingen waar zij mee te maken hebben ik direct herken en hierbij adequaat kan ondersteunen daar waar nodig. Sinds 2020 ben ik daarom een prachtig project gestart met onze groep ‘Opo Sisa, Opo!’©

 

Een geweldige groep ondernemers, gemotiveerde en hardwerkende vrouwen die groei willen realiseren op allerlei gebied.

Door de openheid naar zelfreflectie worden de oude patronen vanuit diverse culturele achtergronden, geschiedenis en familie van generatie op generatie overgenomen van generatie, onderzocht: ‘

‘Wat dient ons nog, en wat houd ons tegen? Hoe zetten we verbetering en groei in?’

Te co-creëren en de krachten te bundelen is broodnodig, voor onszelf maar ook voor onze gezinnen, dierbaren en de wereldwijde economie. Want we staan allemaal in met elkaar in verbinding, niet alleen economisch of virtueel maar ook energetisch.

Give Back & Pay It Forward

Wij werken volgens dit principe en dit is opgenomen in alle te volgen programma’s. De investering van elke deelnemer hier in Nederland wordt gedeeltelijk gebruikt om te herinvesteren in de ontwikkeling van ondernemerschap voor een andere ondernemende vrouw aan de andere kant van de oceaan

Zo draagt iedere deelnemer direct ook nog bij aan de ondersteuning van een andere ondernemer. Geheeld benutten wij onze volle 100% potentie, we creëren meer geluk en succes en leveren ook nog onze bijdrage aan anderen. Wat een fantastisch concept!

Voor mij is dit dé investeringseconomie om andere vrouwen te ondersteunen in de ontwikkeling van leiderschap, succes en onafhankelijkheid.