Over Hadassah Vorm

Hadassah’s programma’s ondersteunen helingsprocessen bij (vroegkinderlijk) trauma die mensen hinderen hun volledige potentie optimaal te benutten.

Vanuit haar deskundigheid als ICR® internationaal gecertificeerd en gediplomeerd consultant, diepgaande kennis als EI (Emotional Intelligence) Adviseur, ervaringsdeskundige expert in trauma & heling nationaal en internationaal, helpt ze jou bij dit proces van heling.

Zo leren mensen om alle energie te gebruiken als professional, stabiel emotioneel in balans in het leven om een liefdevol, succesvol en fantastisch leven te creëren.

So that you not only make sense,

but also cents!

Ondernemerschap

Hadassah is meervoudig ondernemer met diverse bedrijven in Nederland en het buitenland, was binnen 5 jaar marktleider en heeft jarenlang ervaring in een door mannen gedomineerde high level offshore werkomgeving.

Persoonlijk

Hadassah raakt mensen door haar levensverhaal en de lessen geleerd door deze traumatische ervaringen in haar leven. Opgegroeid in een sekte, op zeer jonge leeftijd slachtoffer van misbruik, na jaren van therapie en zelfheling besloot ze eindelijk om voor zichzelf te kiezen.

Hierdoor dakloos kwam ze in Amsterdam op straat terecht zonder 1 cent met alleen de kleren die zij aanhad. Door keihard te werken en haar levensmotto: ‘als ik val, blijf ik even liggen om bij te komen van de klap, maar daarna sta ik altijd weer op’ maakte deze ervaringen dat haar empathisch vermogen enorm is ontwikkeld.

Opleidingen

Hadassah heeft een schat aan kennis op diverse gebieden. Zij heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (RSM), en daarnaast een breed scala aan opleidingen in Nederland, België en Londen met succes afgerond. Daarnaast is Hadassah gediplomeerd Internationaal ICR® Geregistreerd Intercultureel Coach.

Tevens heeft ze jarenlang geïnvesteerd in internationaal bekende, succesvolle coaches om zo nog diepgaander kennis op te doen in haar vakgebied.

Zij is in 2014 geportretteerd als rolmodel en stond in de Glossy ‘Havenvrouw’ voor de  Kracht on Tour door Dona Daria. Hadassah werd een hele dag gevolgd door de camera, geïnterviewd op kantoor in Rotterdam en bij haar thuis door de bekende televisiepresentator, schrijver en columnist Sander de Kramer.

Hadassah wordt geregeld gevraagd te spreken (o.a. India) voor groepen vrouwen die hongeren naar traumaheling om zich emotioneel onbelemmerd in hun carrière te kunnen ontwikkelen.

Filantropist

Als gepassioneerd filantropist ondersteunt Hadassah organisaties waarbij het welzijn van vrouwen en kinderen prioriteit hebben. Zij vind het van fundamenteel belang om het leven van vrouwen,  kinderen en hun gemeenschap te helpen transformeren en een ​​betere wereld voor iedereen te creëren. Dit zijn o.a. Save the Children, Dona Daria, de Mamas, Light for the World, Unicef Nederland, Liliane Fonds, Stichting Dierenlot en haar eigen merk Female Power Force ® zijn er enkele.

Hadassah Vorm spiritueel ondernemer

Waarom

Hadassah is vastbesloten om elke grens te trotseren om universele rechten (waarbij emotionele heling de grootste steunpilaar is) van vrouwen door middel van kennis, training en ontwikkeling veilig te stellen.

Zij gebruikt hierbij zowel haar deskundigheid als meervoudig ondernemer en haar opleidingen, maar ook spirituele principes als basis. Het helen van generationeel trauma of moeilijke situaties in het leven die ondernemende vrouwen hebben meegemaakt zorgt ervoor dat zij dan pas een echte doorbraak naar leiderschap in hun leven kunnen maken.

Wat zij heeft ervaren is, dat als je jezelf afstemt op de stroom van het universum en daarbij de informatie, de voor jou juiste hulpmiddelen krijgt aangereikt, elke vrouw deze transformatie naar succes ook echt realiseert.

Als spreker is zij vol passie over wat haar beweegt. Hadassah wordt regelmatig gevraagd voor podcasts, interviews en spreekt op conferenties. Zij heeft zowel in Nederland als in Suriname bijgedragen aan TV en radio. Sinds enkele jaren tevens gastspreker op een jaarlijks congres voor hoog opgeleide vrouwen in Corporate Boards in India.