HADASSAH VORM

Haar programma’s gaan over hoe jij door haar methode jouw vrouwelijk ondernemerschap kan laten groeien en leert zij je vanuit haar jarenlange ervaring als meervoudig ondernemer om jouw  energie te gebruiken om in leiderschap je bedrijf te leiden, een  bedrijf te starten en een succesvol, fantastisch leven te manifesteren zoals jij dat wil.

So that you not only make sense, but also cents!

Ondernemerschap

Hadassah is meervoudig ondernemer en heeft diverse bedrijven in Nederland en het buitenland, en binnen 5 jaar marktleider en jarenlang al werkzaam in een door mannen gedomineerde high level offshore werkomgeving.

Zij is Offshore Douane Expert | Programma Directeur Persoonlijke Ontwikkeling, Ondernemerschap & Leiderschap | Oprichter van het internationaal geregistreerd handelsmerk Female Power Force® | Bestuurder Topvrouwen Nederland.

Hadassah raakt mensen vooral door haar levensverhaal en wat zij aan lessen heeft geleerd door deze ervaringen in haar leven. Zij is opgegroeid in een sekte en was op zeer jonge leeftijd slachtoffer van misbruik. Na jaren van therapie en zelfheling nam het besluit voor zichzelf te kiezen maar werd daardoor dakloos en kwam op straat terecht in Amsterdam. Zonder 1 cent en alleen de kleren die zij aanhad heeft zij door hard werken, is haar motto: ‘als ik val, blijf ik even liggen om bij te komen van de klap, maar daarna sta ik altijd weer op’ en dit alles maakt dat haar empathisch vermogen enorm is ontwikkeld.

Zij heeft zij een schat aan kennis opgedaan op diverse gebieden door middel van studie, opleidingen en trainingen zowel aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam als opleidingen in België, in London en investeerde zij veel geld in diverse internationaal succesvolle coaches de afgelopen jaren, om door te groeien in haar vakgebieden. Ook wordt Hadassah regelmatig gevraagd om te spreken in India voor grote groepen vrouwen die zich in hun carrière verder willen ontwikkelen.

Filantropist

Als gepassioneerd filantropist ondersteunt ze organisaties waarbij het welzijn van vrouwen en kinderen prioriteit hebben. Zij vind het van fundamenteel belang om het leven van vrouwen,  kinderen en hun gemeenschap te helpen transformeren een ​​betere wereld voor iedereen te creëren. Dit is onder meer Save the Children, Dona Daria, de Mamas, Light for the World, Unicef Nederland, Liliane Fonds, Stichting Dierenlot en haar eigen merk Female Power Force ® zijn daar enkele van.

Hadassah Vorm spiritueel ondernemer

Waar staat Hadassah voor

Hadassah is vastbesloten om elke grens te trotseren om universele rechten (waarbij financiële onafhankelijkheid een van de grootste steunpilaren is) van vrouwen door middel van kennis, training en ontwikkeling veilig te stellen.

Zij gebruikt hierbij zowel haar deskundigheid als meervoudig ondernemer en haar opleidingen, maar ook spirituele principes als de basis omdat het helen van generationeel trauma of moeilijke situaties in het leven die ondernemende vrouwen hebben meegemaakt ervoor zorgen dat deze vrouwen ook die (financiële) doorbraak naar leiderschap in hun leven kunnen maken.

Wat zij heeft ervaren is, dat als je jezelf afstemt op de stroom van het universum en daarbij de informatie, de voor jou juiste hulpmiddelen krijgt aangereikt, elke vrouw deze transformatie naar succes ook echt realiseert.

Als spreker is zij vol passie over wat haar beweegt. Hadassah wordt regelmatig gevraagd voor podcasts, interviews en spreekt op conferenties. Zij heeft zowel in Nederland als in Suriname bijgedragen aan TV en radio. Sinds enkele jaren tevens gastspreker op een jaarlijks congres voor hoog opgeleide vrouwen in Corporate Boards in India.