HADASSAH VORM

NU is het tijdperk van vrouwen. Het tijdperk van empathie, compassie, kennis en vrede. Een tijdperk waarin de hersenen en de ziel meer tellen dan brute kracht. Daardoor ben ik zeer toegewijd om vrouwen te helpen om hun gevoel over geld te veranderen. Zodat zij net als ik vanuit emotionele vrijheid in hun eigen fantastische financiële realiteit stappen.

Mijn methode gaat over hoe jíj jouw geld gebruikt
om jouw fantastische leven te leven
‘so that she makes cents’.

Entrepeneur

Als oprichter en directeur van Alamofo Douane Expediteurs in Suriname, oprichter en directeur van ORA Offshore Customs Consultancy, leider in consultancy voor douane-issues in de meestal door mannen gedomineerde offshore business en daarnaast oprichter en directeur van Hadassah Vorm Money Maker, raak ik mensen door mijn ervaring en levensverhaal.

Filantropist

Als gepassioneerd filantropist ondersteun ik vooral organisaties waarbij welzijn van vrouwen en kinderen prioriteit hebben. Het is van fundamenteel belang om het leven van vrouwen, hun kinderen en hun gemeenschap te helpen transformeren om een ​​betere wereld voor iedereen te creëren. Een aantal van deze doelen zijn Save the Children, Dona Daria, de Mamas, Light for the World, Unicef Nederland, Liliane Fonds, Stichting Dierenlot etc.

Hadassah Vorm spiritueel ondernemer

Waar ik voor sta

Ik ben vastbesloten om elke grens te trotseren om de universele rechten (waarbij financiële onafhankelijkheid de grootste steunpilaar is) van vrouwen door middel van kennis, training en ontwikkeling veilig te stellen.

Mijn methode maakt gebruik van spirituele principes als basis voor het leven zodat jij als vrouwelijke ondernemer die financiële doorbraak naar een onafhankelijk leven bereikt. Wanneer je afgestemd bent op de stroom van het universum en daarbij de informatie, de hulpmiddelen en de processen beheerst, kun jij deze transformatie echt realiseren.

Als spreker ben ik vol passie over wat mij beweegt. Ik spreek regelmatig op conferenties en heb zowel in Nederland als in Suriname bijgedragen aan TV en radio.