VRIJDAG 16 augustus 2024
10:00 – 17:00 uur incl. lunch

Empowerment

Beach Day Sessions

For men only

€199 ex btw 

Ben jij als ondernemende man of ondernemer ook zo toe aan een dag rust? Eens even een pas op de plaats maken, reflecteren, een time-out van het jongleren met alle ballen die je in de lucht houd.

De sterke behoefte aan wat ME-time om met gelijkgestemde mannen te sparren, inspiratie op te doen, aan jezelf te werken en frisse plannen te maken voor de toekomst.

Ik nodig jou uit ‘an offer you can’t refuse’!

Kom deelnemen aan de EMPOWERMENT Beach Day Sessions lekker aan het strand bij de luxe, hippe locatie @Beach Club Atlantis Scheveningen om samen te ontspannen, te leren en te werken aan belangrijke onderwerpen zoals:

CARE FOR SELF          –        COACHING        –        MANPOWER  

 

Programma

CARE 4 SELF   sessie

Na ontvangst en kennismaking incl. koffie/thee start ons programma met de inzichtelijke en succesvolle schrijfsessie.

Wij bespreken samen, lekker aan zee wat je innerlijke stem je heeft laten horen. Wat doet dit met je en waarom nemen we vaak geen tijd om de kracht van het water, de zee op te snuiven en stil te staan waar jij behoefte aan hebt? De ervaringen van anderen geven ons als groep ook kracht want we hebben allemaal ons eigen verhalen te vertellen.

EMPOWERMENT  sessie

‘To empower’ betekent ‘iemand tot iets in staat stellen’. Empowerment is per definitie een collectief en niet slechts een individueel proces. Empowerment door middel van interactie met anderen is een van de meest effectieve manieren om hetgeen je niet graag aankijkt, je angsten, beperkende ideeën of het gebrek aan zelfvertrouwen onder de knie te krijgen. Het geeft jou een betere gezondheid, meer succes en welzijn, levenstevredenheid en geluk.

Deze sessie gaat over jouw kracht en zelfbewustzijn, je eigen proces van bewustwording en het vinden van je eigen kracht. Veiligheid is voor mij zeer belangrijk en daarom gaan we onder mijn deskundige begeleiding hierover open met elkaar in gesprek.

 

LUXE LUNCH 12:30 – 13:30 uur

GELD OPSTELLING  sessie

Na de lunch gaan we weer verder met het programma door de intuïtieve opstelling over geld. Wat is jouw relatie met geld, welke verhalen vertel jij jezelf en welke emoties voel je dan?

Deze basic opstelling geeft je direct heldere inzichten, laat je twijfelen over de (voor)oordelen die je zou kunnen hebben over rijkdom en geld en stelt je in staat jouw eigen relatie met geld te herdefiniëren.

PAUZE THEE/KOFFIE

DOWNLOAD MANPower sessie

Jij kent vast het principe: je bent daar waar je aandacht aan geeft. Socrates zei: ‘Wees zoals je gezien wil worden!’ Laten we dit eens gaan onderzoeken door te kijken waar jouw focus ligt op dagelijkse basis.

We bespreken met elkaar naar waar jij nu staat in je leven en naartoe wil. Een van de meest belangrijke dingen die je kunt doen is, te leren om jouw aandacht onder de knie te krijgen.

Het is nu tijd voor mannen om een stukje van je ook aanwezige feminine kracht te ‘downloaden’. Zowel voor en bij jezelf als voor andere mannen. Dit kan je alleen succesvol doen door in echte Brotherhood met andere mannen samen te werken die je op je pad tegenkomt.

Downloaden van jouw MANPower is door een duidelijk commitment aan je eigen emotionele kracht. Zo verbind je je met elkaar en met de vrouwen in je leven en geef je 100% energie en je aandacht aan groei, opbouw en succes voor jezelf en voor anderen.

AFSLUITING 17:00 uur

AANBOD

Jouw investering in deze mooie dag vol liefde, connecties, leerzame sessies en inzichten incl. lunch + koffie/thee als éénmalig aanbod slechts voor 199€ ex btw. Wacht niet te lang en sluit je aan bij deze Brotherhood want vol = vol. Aanmelden kan👇🏽 via onderstaande knop.