VRIJDAG 19 APRIL 2024 10:00 – 17:00 uur
incl. Lunch

Empowerment

Beach Day Sessions

 

AANBOD

498 tijdelijk nu € 199

Ben jij als ondernemende vrouw of vrouwelijke ondernemer ook zo toe aan een dag pauzeren?

Even een pas op de plaats maken, reflecteren, een time-out van het jongleren met alle ballen die je in de lucht houd.

De sterke behoefte aan wat ME-time om met gelijkgestemde vrouwen te sparren, inspiratie op te doen, aan jezelf te werken en frisse plannen te maken voor de toekomst.

Ik nodig jou uit ‘an offer you can’t refuse’!

Kom deelnemen aan de EMPOWERMENT Beach Day Sessions lekker aan het strand bij de luxe, hippe locatie @Beach Club Atlantis Scheveningen om samen te ontspannen, te leren en te werken aan belangrijke onderwerpen zoals:

CARE FOR SELF          –        COACHING        –        FEMPOWER  

 

Programma

SELFCARE sessie

Na ontvangst en kennismaking incl. koffie/thee start ons programma met de succesvolle stilte wandeling.

Bij terugkeer op onze locatie bespreken we hoe je dit- en wát je hebt ervaren gedurende die natuurlijke connectie met de zee en wat je innerlijke stem je heeft laten horen. Wat doet dit met je en waarom nemen we vaak geen tijd om de kracht van het water, de zee op te snuiven en stil te staan waar jij behoefte aan hebt? De ervaringen van anderen geven ons als groep ook kracht want we hebben allemaal ons eigen verhalen te vertellen.

EMPOWERMENT sessie

‘To empower’ betekent ‘iemand tot iets in staat stellen’. Empowerment is per definitie een collectief en niet slechts een individueel proces. Empowerment door middel van interactie met anderen is een van de meest effectieve manieren om je angsten, beperkende ideeën of het gebrek aan zelfvertrouwen juist onder de knie te krijgen. Het geeft jou een betere gezondheid, welzijn, levenstevredenheid en geluk.

Deze sessie gaat over jouw kracht en zelfbewustzijn, je eigen proces van bewustwording en het vinden van je eigen kracht. Veiligheid is voor mij zeer belangrijk en daarom gaan we onder mijn deskundige begeleiding hierover open met elkaar in gesprek.

LUXE LUNCH                   12:30 – 13:30 uur

GELD OPSTELLING sessie

Na de lunch gaan we weer verder met het programma door de intuïtieve opstelling over geld. Wat is jouw relatie met geld, welke verhalen vertel jij jezelf en welke emoties voel je dan?

Deze basic opstelling geeft je direct heldere inzichten, laat je twijfelen over de (voor)oordelen die je zou kunnen hebben over rijkdom en geld en stelt je in staat jouw eigen relatie met geld te herdefiniëren.

PAUZE THEE/KOFFIE

DOWNLOAD FemPower sessie

Jij kent vast het principe: je bent daar waar je aandacht aan geeft. Socrates zei: ‘Wees zoals je gezien wil worden!’ Laten we dit eens gaan onderzoeken door te kijken waar jouw focus ligt op dagelijkse basis.

We bespreken met elkaar naar waar jij nu staat in je leven en naartoe wil. Een van de meest belangrijke dingen die je kunt doen is, te leren om jouw aandacht onder de knie te krijgen.

Het is nu tijd om onze feminine kracht te ‘downloaden’. Zowel voor en bij jezelf als voor andere vrouwen. Dit kan je alleen succesvol doen door in echte Sisterhood met iedere vrouw samen te werken die je op je pad tegenkomt.

Downloaden van jouw FemPower is door een duidelijk commitment aan je eigen vrouwelijke kracht. Zo verbind je je in Sisterhood en geef je 100% energie en je aandacht aan groei, opbouw en succes voor jezelf en voor andere vrouwen.

 

AFSLUITING 17:00 uur

 

 

HET AANBOD

Jouw investering in deze mooie dag vol liefde, connecties, leerzame sessies en inzichten incl. lunch + koffie/thee in plaats het normale tarief van 498€ nu als éénmalig aanbod slechts voor 199€ ex btw.

Wacht niet te lang en sluit je aan bij onze Sisterhood want vol = vol.