9 stappen naar financiële onafhankelijkheid

Online cursus
€597

Wat leer je

Deze online cursus leert je om vanuit rust echte onafhankelijkheid voor jezelf te creëren. Niet alleen emotioneel maar ook financieel in je kracht te staan. In deze negen simpele maar onontbeerlijke stappen leer je om controle in je leven terug te nemen en daardoor zelf je eigen pad te bewandelen, het pad waar jij van droomt en ook verdient.

Jij hebt de macht om alles wat jij wil, ook financieel, voor jezelf te creëren. De online cursus bevat diepgaande kennis, oefeningen, helpt je stappen te zetten, maar wel in je eigen tempo, er zijn leuke weetjes en meer!

Welke 9 stappen zijn er

Stap 1

Je verleden bevat de sleutel naar je toekomst

De reden dat je nog niet op weg bent naar het leven waar je van droomt heeft naar alle waarschijnlijkheid helemaal niets te maken met de soort scholing die je hebt gevolgd of  intelligentie. Als je moeite hebt om in actie te komen om je droomleven op te bouwen, ligt er altijd een diepere, emotioneel geladen reden onder die je tegenhoud. Dit gaan we als eerste stap diepgaand onderzoeken.

Stap 2

Kijk je angst in de ogen

Met jarenlange ervaring als expert in trauma en heling en ervaringsdeskundige heb ik gezien dat zoveel mensen op een bepaald niveau angsten hebben. Wat ik ook heb geleerd is dat hoe eerder je die angst gaat aankijken, hoe eerder je deze kunt helen en zoveel meer vrijheid gaat realiseren voor jezelf. Daarom is het onderzoek, het in het ‘gezicht’ kijken van die angst essentieel om vooruit te komen.

Stap 3

Creëer een nieuwe waarheid

De kracht van positief denken is geen nieuw idee, maar als het om heling gaat, is het nieuw, omdat we nog steeds zo bang zijn voor wat er eigenlijk speelt. Om de angst te doorbreken die je tegenhoudt van volledig in je potentie leven ga ik je leren hoe je een positieve, krachtige boodschap voor jezelf kunt creëren, de boodschap van mogelijkheden. Dit is de focus van deze stap.

Stap 4

Je komt waar je wil zijn wanneer je weet waar je staat

In deze les zal ik je helpen erachter te komen waar je nu staat – en laten zien hoe je daar bent gekomen. Dan bied ik je concrete strategieën en eenvoudige tools om je te helpen elke twijfel die je hebt los te laten en nieuwe mogelijkheden te creëren om je leven in overvloed te gaan leven.

Stap 5

Haal het meeste uit jezelf op elk gebied

Deze les leer ik je enkele eenvoudige strategieën hoe je slim je bedrijf kunt leiden of hoe je die professionele functie die je vervult, ten volle kunt benutten. Deze stap geeft je duidelijke informatie over wat jouw droomleven kan zijn. Je hoeft geen bedrijfsgenie te zijn om dit te realiseren. Deze stap helpt je doorgroeien naar die doorbraak van jouw 100% potentie.

Stap 6

Vertrouw (in) jezelf

Je weet wat voor jou het belangrijkst is, met welke risico’s je kunt leven, en wat je vertrouwen zal geven in jezelf. Bij stap 6 leer ik je hoe je je eigen beste adviseur kunt worden, en geef ik je tips en technieken (en een handige checklist) voor het vinden van ondersteuning tijdens deze reis.

‘Heling start niet op de bergtop, maar begint in de vallei!’

Stap 7

Wees verantwoordelijk voor degenen van wie je houd

Verantwoordelijkheid nemen voor degenen van wie je houd is een van de belangrijkste stappen. Dit is belangrijk in het ondersteunen van je dierbaren, maar geeft je richting naar financiële onafhankelijkheid. Waarom? Want als je niet alles goed regelt om je dierbaren te beschermen, zul je je nooit vrij voelen van zorgen of stress over de toekomst. In deze les neem ik je mee door alles wat je nodig hebt om dit te bereiken.

Stap 8

Sta open om alles te ontvangen wat voor jou bestemd is

Het is de bedoeling dat je meer ontvangt dan je nu hebt, maar er is iets dat je tegenhoudt om alles te krijgen wat je verdient. Bij deze stap krijg je hulp om jezelf van die belemmering te bevrijden, zodat je openstaat om alles te ontvangen wat al voor jou klaarstaat om te ontvangen.

Stap 9

Heb vertrouwen

Alles wat er plaatsvind in je leven of heeft plaatsgevonden heeft een doel. Op dat moment was dat niet wat je wilde meemaken misschien, maar achteraf gezien heb je een les ontvangen. deze laatste les leer je waarom leven volgens dit vertrouwensprincipe je helpt eindelijk echte overvloed te bereiken. Je beseft hoe je altijd wordt geleid en tegenkomt datgene wat je dient, en dit is jouw verborgen schat. Dat je kunt profiteren van de zwaarste ervaringen die je hebt doorstaan.

Jouw (financiële) onafhankelijkheid is bereikbaar in 9 stappen!

Na betaling  ontvang je een e-factuur en krijg je iedere week een e-mail waarbij je toegang tot de volgende stap krijgt. En ga je in je eigen tempo hiermee aan de slag. Na twee maanden ben je al verder dan je ooit bent geweest in je leven, zowel emotioneel, spiritueel als financieel. Jij kunt nu jouw 100% volle potentie gebruiken in liefde en kracht om te  realiseren wat je wil in je leven, omdat je in je rol als leider stapt.

Ik wens je veel plezier, inzicht en liefde bij het zetten van elk van de 9 stappen zodat je de controle over je leven terugneemt en die onafhankelijkheid creëert die je verdient.