Hadassah Vorm's

9 STAPPEN NAAR FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID

Online cursus

€597

WhatsApp Image 2023-01-10 at 12.41.33 (1)

Hier is wat ik je ga leren

Hadassah Vorm's 9 stappen naar financiële onafhankelijkheid online cursus.

Jij hebt de innerlijke kracht om financiële onafhankelijkheid voor jezelf te creëren. Dat hebben we allemaal. Ik leer jou in eenvoudige stappen om de controle over je geld terug te nemen en de financiële onafhankelijkheid te creëren die jij verdient.

Jij hebt de macht in je om financiële onafhankelijkheid voor jezelf te creëren. Dat doen we allemaal. Ik leer jou in 9 eenvoudige stappen om de controle over je geld terug te pakken en de financiële onafhankelijkheid te creëren die jij verdient.

Deze cursus bevat o.a. diepgaande kennis, oefeningen, leuke weetjes en meer!

Overzicht van de 9 stappen

Stap 1

Je verleden bevat de sleutel naar je financiële toekomst

De reden dat je nog niet op weg bent naar financiële onafhankelijkheid heeft waarschijnlijk niets te maken met financiële scholing of met intelligentie. Als je moeite hebt om de acties te ondernemen die financiële zekerheid opbouwen, is het vaak een emotionele blokkade die je tegenhoudt. We gaan dit in deze eerste stap diepgaand onderzoeken.

Masterclass Magic on Heels 1 (1)

Stap 2

Zie je angsten onder ogen

Uit mijn jaren als intercultureel geldcoach leerde ik dat we bijna allemaal op een bepaald niveau angsten hebben, ook op geldgebied. Maar wat ik ook heb geleerd is dat hoe eerder je met je angsten omgaat, hoe meer financiële vrijheid je kunt creëren. Daarom is het onderzoeken en in het ‘gezicht ’kijken van jouw angst voor geld tijdens deze stap essentieel om vooruit te komen.

Stap 3

Creëer jouw nieuwe waarheid

De kracht van positief denken is geen nieuw idee, maar als het om geld gaat, is het nieuw, omdat we nog steeds zo bang zijn voor geld. Om de angst te doorbreken die je tegenhoudt van financiële onafhankelijkheid, ga ik je leren hoe je een positieve, krachtige boodschap voor jezelf kunt creëren, de boodschap van mogelijkheden. Dit is de focus van stap 3.

Stap 4

Je komt pas daar waar je wil zijn als je weet waar je nu staat

In deze les zal ik je helpen erachter te komen waar je nu financieel staat - en zien hoe je daar bent gekomen. Dan bied ik je concrete strategieën en eenvoudige tools om je te helpen elke twijfel die je hebt los te laten en nieuwe mogelijkheden te creëren om je leven in overvloed te gaan leven.

Stap 5

Haal het meeste uit je bedrijf op geldgebied

Deze les leer ik je enkele eenvoudige strategieën hoe je slim je bedrijf kunt leiden, waaronder duidelijke informatie over wat jouw droomleven kan zijn. Je hoeft geen bedrijfsgenie te zijn om dit te realiseren. Deze stap helpt je naar een financieel overvloedige toekomst.

Stap 6

Vertrouw (in) jezelf

Je weet wat voor jou het belangrijkst is, met welke risico's je kunt leven, en wat je vertrouwen zal geven in jezelf. Bij stap 6 leer ik je hoe je je eigen beste (financieel) adviseur kunt worden, en geef ik je tips en technieken (en een handige checklist) voor het vinden van ondersteuning tijdens jouw reis.

WhatsApp Image 2023-01-10 at 12.41.34

Stap 7

Wees verantwoordelijk voor degenen van wie je houd

Verantwoordelijkheid nemen voor degenen van wie je houd is een van de belangrijkste stappen in de richting van echte financiële onafhankelijkheid. Waarom? Want als je niet alles goed regelt om je dierbaren te beschermen, zul je je nooit vrij voelen van zorgen of stress over de toekomst. In deze les neem ik je mee door alles wat je nodig hebt om dit te bereiken.

Stap 8

Sta open om alles te ontvangen wat voor jou bestemd is

Het is de bedoeling dat je meer ontvangt dan je nu hebt, maar er is iets dat je tegenhoudt om alles te krijgen wat je verdient. Bij deze stap krijg je hulp om jezelf van die belemmering te bevrijden, zodat je openstaat om alles te ontvangen wat al voor jou klaarstaat om te ontvangen.

Stap 9

Heb vertrouwen dat alles gebeurt voor je bestwil

Alles wat er plaatsvind is het beste. In deze laatste les leer je waarom leven volgens dit vertrouwensprincipe

je zal helpen eindelijk echte overvloed te bereiken. Je beseft hoe je altijd wordt geleid en tegenkomt datgene wat je dient, en dit is jouw verborgen schat. Dat je kunt profiteren van de zwaarste ervaringen die je hebt doorstaan.

Masterclass Magic on Heels 2 (1)

Jouw financiële onafhankelijkheid is nu bereikbaar in 9 stappen!

Na betaling van de cursus ontvang je een e-invoice en negen weken lang iedere week een e-mail waarbij je toegang tot de volgende stap krijgt.

Zo kun je in je eigen tempo en op je gemak hier zelf mee aan de slag, en ben je na twee maanden verder dan je ooit bent geweest in je leven, zowel spiritueel als financieel. Jij kunt pas jouw 100%e volle potentie gebruiken, je liefde en kracht in manifesteren in je leven als je de leiding neemt over je eigen financiële onafhankelijkheid.

Ik wens je heel veel plezier, inzicht en liefde bij het zetten van deze 9 stappen zodat je de controle over je geld terugneemt en de financiële onafhankelijkheid gaat creëren die jij verdient.

‘Girl, know that your healing is not at the top of the mountain but in the valley!’