JAARPROGRAMMA Female Power Force ®

FEMALE POWER FORCE ®

DE KERN WĺE JE BENT STRAAL JE UIT IN JE LEVEN

Tijdens de kick-off lunch bespreken we samen de situatie waar je nu in zit en waar je naar toe wil. Welke rol speelt dat wat je vroeger hebt meegemaakt nu mee in jouw leven? Waar loop je tegenaan, wat zijn jouw belemmeringen? Hoe staan ze je in de weg en blokkeren jou om je doelen en dromen te bereiken? Door (vroegkinderlijke) trauma’s stagneert alles, dat zie je terug zowel zakelijk in je carrière, als ondernemer en uiteraard in je privéleven.

Na de kick-off hebben we al de eerste stap gezet naar inzichten in de emoties en wonden die bij jou nog steeds een rol spelen en die je tegenhouden om het leven te creëren waarvan je droomt. We inventariseren welke doelen je wil behalen en dat vormt het startpunt van het programma.

Vanaf dit eerste contactmoment gaan we direct aan de slag en krijg je inzicht. Pas na (h)erkenning kan je gaan werken aan blijvende, diepgaande heling. En leer je  naast je persoonlijke ontwikkeling om emotioneel in rust verder te groeien.

Dit jaarprogramma bestaat uit 12 delen

Het eerste deel is gericht op de inzichten in wat je bezighoud en wat je tegenhoud om jouw droomleven te realiseren. Je gaat in stilstand en naar rust – want pas dan komt de bewustwording. Door helder te krijgen hoe je trauma’s zijn ontstaan, kunnen we stap voor stap deze diepgaand aanpakken en jouw heling starten.

Daarnaast staat je mentale voeding centraal. Jij bent de baas over jouw gedachten en je bepaalt zelf wat je voelt over wat je hebt meegemaakt. Nog belangrijker is, hoe je denkt over jezelf.  Door hierover te lezen, met elkaar van gedachten te wisselen, diepgaande technieken en oefeningen in te zetten ga je leren hoe je anders kunt voelen-, en denken over- JOU.

Zo ontstaat er vertrouwen in jezelf en in anderen, en leer je om te ervaren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en jezelf daarvoor te belonen. Deze ervaringen neem je mee in alle aspecten van je leven, zowel zakelijk als privé en ga je in liefde op een simpele ontspannen manier leven, waardoor je meer vrijheid ervaart en de manier van leven die jij verlangt, mogelijk maakt.

Het laatste deel van het programma is gericht op ervaren en in actie komen. Je gaat fysiek, dus letterlijk voelen wat er gebeurt met jou en je omgeving in bepaalde situaties waarbij je word getriggerd. Je leert hoe je kunt gaan vertrouwen in jezelf, vertrouwen op de energie van het universum en op degenen die waarachtig van je houden. Jij staat centraal.

Je ontdekt en ervaart dat triggers niet langer een belemmering vormen, doordat je nu op een hele andere manier hebt geleerd om hiermee om te gaan. Je gaat dit eerst toepassen in je persoonlijke leven en dan ga je alles wat je hebt geleerd ook toepassing in iedere situatie die je tegenkomt. Je maakt voor jezelf een actieplan, en werkt zo naar jouw droomleven toe.

Wil jij samenwerken met dé trauma & helingexpert op het gebied van (vroegkinderlijk) trauma en daarnaast ervaringsdeskundige? Die al zoveel vrouwen (en mannen) heeft geholpen ware moed te tonen om die stap naar heling te durven zetten? Laten we dan in gesprek gaan.

Helen kost Tijd

Stuur me een e-mail of via WhatsApp dan plannen we een vrijblijvend strategiegesprek in om te kijken waarmee ik je kan helpen. Het is mogelijk met het halfjaarprogramma te starten en daarna door te stromen en zo het jaarprogramma te voltooien.

Helen kost tijd, het verwerken van emotionele schade en echte transformatie beklijft pas als je systeem alles heeft verwerkt. Als drukbezette topmanager, directeur of ondernemer heb je natuurlijk vaak schaarste op één gebied en dat is: tijd.

Een Quick Fix voor traumatische ervaringen bestaat niet en elke coach, mentor of trainer die een programma aanbied met de belofte dat je daarna ‘als nieuw’ bent en geheeld vertelt volslagen onzin. Vanuit mijn eigen ervaringen en mijn persoonlijke reis naar echte heling weet ik als ervaringsdeskundige dat dit jaren duurt. Pas dan is het mogelijk om alles wat je hebt doorstaan, emotioneel los te laten. Elk programma wat je wordt aangeboden waarbij je ‘succesvol’ of ‘geheeld’ bent in drie of zes maanden is een sprookje.

Het duurt jaren om dat wat je zolang heeft gehinderd, te kunnen helen. Daarom commiteer ik me minimaal een jaar aan jou en kan je mij altijd direct bereiken telefonisch via WhatsApp zodat als je me nodig hebt, ik er ook voor je ben.

Het vraagt ook van jou dat je je hieraan committeert, en dat je er alles aan doet om te zorgen dat je optimaal alles uit het programma haalt wat erin zit. Zodat je levenslang profijt hebt van dit jaar. Dat is toch bijna onbetaalbaar?

Die de problemen en beren op de weg nu ziet als een uitdaging, blij en vrolijk door het leven gaat, zowel je werkzame leven als privé en zich niet van de wijs laat brengen door enige tegenwerking, het glazen plafond of andere zaken waar je nu onder gebukt gaat.

Hoe werk ik

Mijn kernwoorden/kernwaarden:

 •  integriteit
 • cristal clear helder
 • verantwoordelijk
 • eerlijkheid
 • direct
 • spiegelen
 • ondersteunend
 • empathie
 • doorpakken
 • reageren
 • actie

Garantie

De garantie is dat ik 100% investeer in het helpen, delen van mijn kennis en kunde en onvoorwaardelijk naast je sta. Je heling staat en valt met jouw inzet, eerlijkheid en motivatie. Heb jij er gemotiveerd alles aan gedaan om de doelen te bereiken die zijn vastgelegd maar er gevoelsmatig nog niet helemaal bent, krijg je extra 2 sessies 1-op-1 sessies om af te ronden.

Vraag jouw strategiegesprek aan

Ik verzoek je vriendelijk bij deze aanvraag de volgende vragen te beantwoorden:

Wat is je werksituatie? *
Wat is je gezinssituatie? *