Happy Money VIP Dag

Een volledig verzorgde 1 op 1 VIP dag met enorm veel toegevoegde waarde op het gebied van visie, diepgang, helderheid en focus welke direct aansluiten op jou en jouw onderneming.

Ik houd van puur en eerlijk – ‘because honesty is the soul of business’ en mijn aanpak is individueel maatwerk. Gebruikmakend van diverse technieken en als ervaringsdeskundige vanuit mijn diverse
culturele achtergrond, succesvol ondernemer met meerdere bedrijven in Nederland en Suriname en intercultureel coach met diverse vakopleidingen zoals een gedegen coachopleiding, ben ik daardoor in staat om direct snel tot de kern van de zaak te komen.

Wie

Deze VIP dag is bedoeld voor serieuze, gemotiveerde vrouwelijke ondernemers die financiële overvloed willen creëren zowel in business als privé. Vrouwen die op onderzoek uit durven gaan waarom dit op dieper niveau vaak vanuit onbewuste culturele patronen spiritueel en emotioneel stagneert. Die geen geldstress meer willen ervaren, maar juist in vertrouwen en liefde gelukkig geld en overvloed gaan aantrekken.

Waarom?

Als kind hebben veel vrouwen een (onbewuste) overtuiging in schaarste en tekort meegekregen. Om blije gevoelens over geld en gelukkig geld in overvloed aan te trekken, zal geloof en vertrouwen in jezelf dat jij dit echt verdiény, van binnenuit moeten komen.

Hoe?

Als ambitieuze business babe wil je ECHT leiderschap pakken in je leven. Op het gebied van financiële onafhankelijkheid, maar ook in liefde voor jezelf, je gezin, familie en je klanten. Ben je er klaar voor om
dat overvloedige rijke leven te creëren voor jezelf? Nieuwsgierig genoeg om samen te onderzoeken wat het is wat je tegenhoud om jouw droomleven te realiseren?

Geld laten stromen en je onafhankelijkheid als ondernemer is zo belangrijk, want dit heeft een sterke koppeling met liefde, eigenwaarde en waarde in het algemeen. Waar sta jij nu op je eigen financiële ladder? Durf jij jezelf en je business wel écht te laten zien?

vip-dag

Voel jij:

  • Weerstand om je rekeningen te betalen of geld uit te geven?

  • Financiële afhankelijkheid van je partner?

  • Het gemis aan vertrouwen in je financiën en wil je niet of heel weinig investeren?

  • Je NU ready de doorbraak van geldstress te realiseren?

  • Jouw geboorterecht is om in liefde en overvloed financieel onafhankelijk te leven?

Dit is wat je krijgt:

1. Online call & questionnaire

We starten met de ZOOM online call. We maken kennis en ik stel je vragen om jou en jouw bedrijf al te leren kennen. Daarnaast krijg jij alle ruimte om je intenties voor de Happy Money VIP dag uit te spreken. Je ontvangt een uitgebreide questionnaire om alvast inzicht te krijgen in je relatie met geld, je bedrijf en mindset.

  • Voorafgaand aan de VIP dag maak ik een grondige analyse van de knelpunten tussen geldblokkades en ondernemersniveau
  • Daarna stel ik een diagnose op zodat we op de VIP dag voorbereid met jouw probleemstelling aan de slag kunnen gaan

2. Happy Money VIP dag

Deze mooie intensieve dag duurt van 09:30 – 16.30 uur in mijn mooie praktijkruimte in Noordwijk. We beginnen met de Stiltewandeling ®. Daarna koffie/thee & gebak op een luxe locatie aan het strand.

Daarna gaan we aan de slag. Tijdens deze dag onderzoeken we waar het bij jou en je bedrijf financieel stagneert. Je ontvangt een helder plan van aanpak en hebt zo direct duidelijke richtlijnen en strak geformuleerde doelen.

Energetische healing via klankschaal en meditatie, onderzoek naar jouw relatie met geld en een familieopstelling over geld zijn vast onderdeel van deze dag. Dé combinatie van spiritueel & business.

Deze dag draait alles om jou en is volledig verzorgd, incl. hapjes en drankjes, plus een luxe lunch op het strand. Ik houd van mooie dingen en ik houd van geven. Daarom ontvang je als aandenken aan deze dag als cadeau van mij een prachtig handgemaakt 14k gouden sieraad.

Deze VIP dag ontvang je de volgende bonussen:

* bonus: Krachtige Shin Do oefening
** bonus: Klankschaal meditatie
*** bonus: Werkboek / naslagwerk
**** bonus: Uniek en handgemaakte 14k gouden armband met echte Southsea parel energetisch geactiveerd met Licht en Liefde, exclusief voor jou ontworpen door Anouk Wijgergangs,

Owner/Designer/Jeweler & Spiritual Healer van Nova Diamonds Jewelery Istanbul

Vipdag 2

3. ZOOM online afsluiting

Ik wil natuurlijk dat wat je geleerd hebt ook in de praktijk voor je werkt. Vier weken na de VIP dag hebben we een online strategie- en implementatie call ter waarde van € 247 exclusief BTW. Na deze call is de VIP dag afgerond. Mocht je graag willen dat ik na deze dag nog een tijdje met jou en je bedrijf meeloop, stemmen we dit af op jouw persoonlijke situatie.

Boek hier direct jouw eigen VIP dag voor €2.222 excl. BTW

Meer weten?
Stuur dan een e-mail aan hadassah@hadassahvorm.nl of via WhatsApp op 06-23188047 en ik neem contact met je op.