Gratis 4-daagse challenge Keep your eyes on tha’ money!

Hoe jij FINANCIËN & BUSINESS laat groeien

In 4 dagen leer ik jou je Money Making Lifestyle te upgraden. Wat betekent dat voor jou in je leven en je business, upgraden?

  • Wat jij financieel wenst is absoluut mogelijk!
  • Hoe laat jij jouw financiën groeien?
  • Zorg dat jouw overvloed ook echt werkelijkheid wordt!
  • Wat ís jouw Money Making Lifestyle?
Inschrijven

Onbewust geven we je vaak de macht over ons leven aan een ander en verliezen we daardoor plezier in situaties en omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan je financieel beheer, je gezondheid en hoe er met je wordt omgegaan door anderen om je heen.

Voel jij onrust als je aan je financiële situatie denkt, blokkeer je als het onderwerp GELD ter sprake komt in je business en privé? Wil je liever niet kijken naar je financiën of ben je bang om geld uit te geven? Hoe kijk jij naar geld? Zeg je vaak: ‘ik heb geen geld’ of ‘daar heb ik geen geld voor?’

Weet dat jij ‘in charge’ bent en jij op elk moment in je leven mag besluiten het roer om te gooien. Dus als jij voelt dat je ondersteuning nodig hebt om je verder te ontwikkelen naar het volgende niveau van financieel bewustzijn, van in je grootsheid stappen next level … dan is deze boodschap voor jou.

Daarom dien jij voor datgene wat jij bijdraagt met jouw bedrijf, diensten of producten ruimschoots op financieel gebied te worden betaald. Maar omdat je ook sociaal bent in het zakendoen vind je het lastig om je prijs te bepalen, te onderhandelen en te factureren.

Als jij niet daadkrachtig bent in jouw financiële onderhandelingen en prijsbepaling zal je je niet goed laten betalen voor je diensten. Waarom vind jij het moeilijk om te ontvangen? Of vind je het ook heel lastig om uit te geven, te investeren in je bedrijf zodat je kunt groeien?

Het is NU tijd om dit systeem te gaan ontmantelen en jezelf zoveel waard te vinden dat je jezelf die overvloed, financiële onafhankelijkheid en vrijheid gaat gunnen. Ook jij kunt ervoor zorgen dat je business floreert tot een mooi winstgevend bedrijf.

vip-dag
bg-mobile

WIL JIJ DIT OOK GRAAG BEREIKEN? MELD JE DAN DIRECT AAN VÓÓR DINSDAG 23 november 2021 VOOR MIJN GRATIS CHALLENGE ‘KEEP YOUR EYES ON THA’ MONEY!’

WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

  • 4 dagen om 7:00 uur AM Paramaribo coach ik live in de FB groep en beantwoord ik vragen
  • Dag 4 aansluitend op de FB live sessie kan je mijn gratis webinar ‘Van dakloos naar succesvol’ volgen
  • Na het webinar Q & A waarin je mij direct vragen kunt stellen
  • Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen
  • Gratis werkboek

Meld je nu direct aan via de email en krijg je verdere details doorgestuurd.

Inschrijven