BLOG

Gezicht niet herkend

Probeer Face ID opnieuw!!!

door Hadassah Vorm

Het niet te identificeren gezicht

Elke keer dat ik dit meemaak wat hierboven staat, ‘Gezicht niet herkend, probeer Face ID opnieuw’ bij het inloggen op mijn bankrekening denk ik: dit is echt heel grappig. Elke keer  lig ik weer in een deuk en praat dan tegen mijn telefoon, mijn kat en hond kijken me zo gek aan, alsof ik niet helemaal bij zinnen ben………Ik zeg tegen de telefoon/bank app: ‘ja ik begrijp het wel, ik heb nog geen make-up op, ik heb mijn bril op en mijn haar zit lekker in de war……dus ja…….ik lijk totaal nog niet op mezelf nu.’

Wat daaruit blijkt is, dat het erg moeilijk is om een juiste identiteit weer te geven, want je ziet er toch niet altijd exact hetzelfde uit, in ieder geval IK niet.

En jouw bedrijf dan?

Elke dag ben je anders, voel je je anders en zit je in een andere energie. Dat is logisch, de ene dag voel je je wat fitter, hebt meer zin in de dag omdat je goed uitgerust bent en je zit goed in je vel. Dat is wat ons mensen ook bindt. De emotie, de ene dag heb je misschien zin om lekker aan het werk te gaan, je barst van energie, je hebt zoveel inspiratie en ideeën welke je wil gaan uitvoeren om je bedrijf naar een hoger plan te brengen is ‘a good vibe’.  De lagere frequentie van je emotie komt uiteraard soms ook voor, je bent vermoeid hebt misschien iets onder de leden of voelt je gewoon uitgeput door alles. Je maakt je zo druk over wat je allemaal moet betalen, investeren in je bedrijf en denkt: ‘dat lukt me dus echt nooit’.  Dat maakt je moedeloos…….en dit wordt een vicieuze cirkel als je niet oppast.

Andere vrouwelijke ondernemers…

…die lijkt het voor de wind te gaan, ze hebben succes zijn financieël ZO zelfvoorzienend en hebben al zoveel bereikt, en bij jou blijft het maar stagneren op een gevoel van net genoeg te verdienen om te leven en alles te betalen maar verder geen enkele reserve te hebben voor leuke dingen, laat staan jezelf een investering in iets te kunnen permitteren.

Jij bent de vrouw die vrijheid in ondernemerschap zoekt, je houdt van luxe vakanties en champagne, maar kan ook intens genieten van een Latte Machiato of een lekkere smoothie terwijl je op Ibiza gezellig op de markt naar hippe items zoekt.

Jij bent die ondernemer met een eigen identiteit en ja, die verandert elke dag. Maar een ding weet je zeker: je wil financiële vrijheid als ondernemer om te kunnen beslissen bij het opstaan of je vandaag een stedentrip gaat boeken of dat je aan je business gaat werken op locatie. Je een weekendje weggaat met de kids of dat je je marketing strategie gaat aanpassen naar de nieuwste ontwikkelingen. Dat ben jij…..en dat wil jij ook. Daarom werk je aan je eigen identiteit, je bedrijfsidentiteit zodat je ook herkenbaar bent voor jouw opdrachtgevers. Dit scheelt al zoveel aan jagen achter opdrachtgevers aan die niet bij jou en jouw bedrijfsidentiteit passen.

Daarom ben je zover om je financiële blokkades aan te pakken en wel NU!

Waarom is dit zo belangrijk?  Omdat financiële onafhankelijkheid gaat over vrijheid! De vrijheid om zelf te kunnen en mogen beslissen om vanuit je diepste verlangen jouw roeping te realiseren zonder beperkende geldblokkades, angst voor schaarste en tekort. Iedereen heeft een bestemming in het leven, ook jij. Misschien is deze jou nog niet helemaal duidelijk, of heb je deze wel al gevonden maar weet (nog) niet hoe je deze kan gaan volgen.

Ondernemer

Als vrouwelijk ondernemer is het in deze tijd van grote veranderingen zeker voor veel vrouwen ondenkbaar om financiëel afhankelijk te zijn van een partner en wil zij in haar ondernemerschap stevig de touwtjes in handen hebben.

Je bent  ondernemer geworden juist omdat je de vrijheid van het hebben van je eigen bedrijf zo fantastisch vind. Maar je voelt de angst voor tekort, wil eigenlijk niets uitgeven, voelt een blokkade op geld en breekt niet door met je bedrijf. Ik begrijp het heel goed want ik heb hetzelfde meegemaakt maar gelukkig kunnen overwinnen.

Hoe pak je dit aan?

Door te vertrouwen in het stromen van de energie van jouw geld en dat dit mogelijk is voor jou. Dit maakt het ondernemen zoveel vreugdevoller en je wordt er ook veel gelukkiger van als jij je volle potentie kunt gaan gebruiken voor je bedrijf.

MMM = Money Maker Mindset

Jouw juiste mindset is zo belangrijk om succes uit te stralen naar je opdrachtgevers toe, maar is iets wat niet lukt als je zelf met blokkades te kampen hebt. De door jou gewenste doorbraak die we samen realiseren brengt je in een MMM, ofwel de Money Maker Mindset!

Als jij er klaar voor bent, kom op en samen gaan we aan de slag met mijn Money Maker Mindset Methode die ik toepas op jouw angsten en belemmerende overtuigingen zodat je in alle (financiële) vrijheid eindelijk echt kan gaan ondernemen. Dus………BEN jij er NU  klaar voor?

Mail me op hadassah@hadassahvorm.nl en wij gaan samen aan de slag om jouw doorbraak met je bedrijf en jouw financiële vrijheid te realiseren!