shining star

BLOG

HOKULANI – Heavenly Star

door Hadassah Vorm

Schijn jij op dit moment in je leven in volle potentie en in overvloed als een ster aan de hemel? In het Hawaïaans is het woord hiervoor HOKULANI (dit betekent ‘Heavenly Star’).

Of heb je op dit moment het gevoel dat je vastloopt op emotioneel gebied, want dan is dit nu jouw grootste uitdaging. Veel vrouwen die een bedrijf hebben worden overstelpt met video’s, artikelen etc. waarin wordt voorgespiegeld dat je business echt online moet vanwege het ‘nieuwe normaal van de 1,5 meter economie’.

Voor een aantal van deze ondernemers waarbij zij online werken nog niet  hadden omarmd in hun business een extra stresserende factor.

Naar aanleiding van mijn blogs en video’s van de afgelopen tijd is mjjn ervaring dat juist NU de 1-op-1 coaching en het persoonlijke echte contact (met inachtneming van hygiëne veiligheidsmaatregelen en de 1,5 meter) meer dan ooit van belang is.

Vrouwen bij mij in de praktijk hebben juist meer dan ooit behoefte aan offline- echt contact om aan de slag te gaan, de energie en liefde te voelen die ze weer in connectie met zichzelf brengt.

Bij iemand zijn omdat je in liefde bent samen, en niet omdat je financieel geen kant op kunt is iets waar ik het vaker over heb. In deze tijd is het ongelofelijk belangrijk om als vrouw financieel je eigen broek te kunnen ophouden.

De misbalans die ontstaat op het moment dat je financieel afhankelijk bent van je partner heeft effect, niet alleen op je relatie zelf maar juist op je gevoel van eigenwaarde.

Niet voor niets is het gezegde: ‘Wie betaalt, bepaalt!’ Gezegdes hebben altijd een kern van waarheid in zich.

Als vrouw en als mens is je geboorterecht om vrij te zijn en er toe te doen! Jouw universele recht op zelfbeschikking, niet alleen fysiek of spiritueel maar ook financieel, is je geboorterecht.

Ik weet uit ervaring (en je weet, ondervinding is de beste leermeester), dat als dit universele recht van kleins af aan met voeten wordt getreden het heel logisch is, je dit niet eens meer VOELT!

Je gaat mee in de stroom van aardig gevonden willen worden, zoekend naar die liefde die je als klein kind niet kreeg en je trekt dan vaak op volwassen leeftijd onbewust ook partners aan, die jouw bestaansrecht niet erkennen. Niet vreemd overigens, want je (er)kent het jezelf niet eens.

Dit vergt heel wat werk innerlijk en er is er maar een die dit universele recht op eigenwaarde en liefde aan jou kan geven. Dat ben je ZELF.

Jij bent het antwoord en draagt alle verantwoording voor het gelukkig maken van jezelf. Geen enkele partner, kind, vriend of vriendin heeft de mogelijkheid jou dit te geven behalve jij.

Dit is het grootste cadeau wat je kunt ontvangen in je leven en ik gun jou dat zo. Start met leven in liefde en met het waarderen van jezelf en onderzoek wat het is dat jou gelukkig maakt.

Je hebt maar 1 leven en elke dag is een dag van mogelijkheden, blij en in liefde mooie dingen voelen, echt voelen dat je in dankbaarheid kan zeggen: ‘ik ben zo dankbaar en blij dat ik leef!’

Het is mij gelukt dus het kan jou ook lukken. En het is fantastisch dat er zoveel vrouwen zijn die dit al hebben overwonnen en die ook jou hierbij kunnen helpen.

Ook ik heb steeds prachtige vrouwen mogen ontmoeten die mij elke keer weer een stapje verder hebben geholpen.

Key is: jij moet de stappen gaan zetten en in beweging komen. Jij moet het spirituele, de praktische en de financiële verantwoording willen nemen voor je eigen geluk!

En natuurlijk wil ik jou daar graag bij helpen als je echt dit commitment maakt naar jezelf.

Financieel, spirituele en in liefde vanuit je hart in overvloed leven is ieders geboorterecht, ook dat van jou! Waar wacht je nog op? Ik ben er als jij zover bent!

Liefs Hadassah