overwinnen zelfsabotage

BLOG

Het overwinnen van zelfsabotage

door Hadassah Vorm

Als je niet gestadig beweegt in de richting van wat je zegt waar je naartoe wil, is het zeker dat je jezelf ergens saboteert. Naarmate we de mechanismen en patronen begrijpen die ten grondslag liggen aan zelfsabotage, is dit het begin van bevrijding. Ben jij afhankelijk in financieel opzicht van een partner? Wil jij in je eigen kracht staan en het leven realiseren waar je van droomt in overvloed zowel in gezondheid, overvloed, als financieel op eigen benen, in liefde en spiritualiteit?

Dit kan je bereiken door jezelf toestemming te geven om met onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen te communiceren in groter succes, vreugde en vervulling. Het proces van het doorbreken van ontkenning, het onder ogen zien van je angst, woede en alle andere emoties, en het sluiten van vrede met je verleden en loslaten van de daarbij behorende pijn, helpt jou tot het beëindigen van de interne oorlog met jezelf. Pas dan ben je er klaar voor om volledig in jouw grootsheid te stappen.

Het vinden van de wijsheid in de verwondingen die je gedurende je leven hebt opgelopen is een van de belangrijkste gesprekken die je met jezelf kan voeren. Hoezo? Dan kom je aan de andere kant om de emotionele vrijheid en diepte van vreugde die jouw geboorterecht zijn, te kunnen voelen en ervaren. Het is toch fantastisch om uit de lessen die je ervaringen uit het verleden zijn, te mogen leren, zodat je een toekomst realiseert in nieuwe toon, een nieuwe vibratie en een nieuw soort passie.

De krachtige lessen die specifieke informatie bevatten over het overwinnen van verschillende aspecten van zelfsabotage zijn ook mogelijk met behulp van de juiste coach die bij jou resoneert.

Die jou helpt te zien wat jouw aangeboren wijsheid is en door middel van tastbare actie en stap voor stap in staat stellen om vrede te sluiten met je verleden en hoe je radicale verschuivingen in je leven creëert. Je kunt leren hoe je zelfsabotage kunt overwinnen, het inventariseren van jouw grootste levenslessen, en het doorbreken van onvervulde behoeften in jouw leven.

Misschien voel je nu nog een soort trance van ontkenning of ben je gewoon gekwetst maar ontdek je onbewuste patronen, en voel je nu nog veilig in het zicht van angst.

Wat is mooier dan jezelf het gunnen om de kloof tussen ego en geest te helen en de mogelijkheid om in passie en met alle energie die je hebt jouw dromen te vervullen in het NU. Juist door vast te stellen hoe jouw innerlijke saboteur in je leven werkt, kun je radicale vooruitgang boeken in je leven.

Zoek jij nu nog excuses om te blijven steken? Jij bezit ook de gave van in je eigen kracht staan, en het is ook voor jou echt mogelijk nu definitief vrede te sluiten met je pijn in de heilige staat van overgave.

Wil je hierover meer weten?

Neem dan contact met me op.