Ik ben recent geïnterviewd door Felicia Lin, video coach- en consultant. Zij helpt ondernemers om videomarketing strategisch in te zetten door middel van o.a. video trainingen en TikTok consulting sessies.

Tijdens een ongedwongen mooi gesprek van ruim 30 minuten, waarin Suriname, vrouwelijk ondernemerschap, etnicitit en financieel onafhankelijk leven de revue passeerden. Dit gesprek staat op het You Tube kanaal van Felicia Lin.

Vanuit mijn levensmissie als intercultureel financieel coach is het mijn missie, om élke vrouwelijke ondernemer die financieel (nog) afhankelijk is van haar partner en voelt dat zij hierdoor ‘vastzit’, samen in liefde te helpen haar eigen stem te vinden en van zich te laten horen. De spirituele principes welke ik heb geïntegreerd in mijn werkmethode zijn de basis van waaruit ik werk.

Omdat juist nu in deze tijd, iedereen die transformatie ervaart van een ‘oud patroon’ wat niet meer werkt. Dit komt vanuit het ‘nieuwe bewustzijn’ en wordt gestuurd door iets Hogers, noem het Boeddha, G’d, Allah, Natuur of het Universum.

Bekijk hier ons gesprek in de link: https://youtu.be/BhlYotwxotI

Veel kijkplezier!