Bezieling Hadassah Vorm

BLOG

Zeg, wat bezielt jou eigenlijk?

door Hadassah Vorm

Dat werd me gevraagd bij de lancering van mijn tweede bedrijf Hadassah Vorm Money Maker. Als succesvol entrepreneur met mijn eerste goedlopende bedrijf zou je denken dat ik daar mijn handen al meer dan vol aan heb. En ja, dat klopt. Maar ondernemen is fun, het geeft je energie en je denkt in oplossingen, niet alleen voor je klanten maar ook voor je mede-ondernemers.

Als ondernemer kwam ik tijdens netwerken of bij opdrachtgevers heel vaak andere ondernemers tegen en daarbij viel mij iets op. Vaak spreek ik vrouwelijke ondernemers die heel veel potentie hebben met hetgeen zij doen, maar die vertellen mij over het uitblijven van de doorbraak waar ze zo hard voor werken en naar verlangen. Zij voelen de angst voor tekort en ervaren (sociale) geld-blokkades.

Herkenbaar!

Ik herken dit direct. Toen ik begon als ondernemer heb ik dezelfde angst voor schaarste en geldblokkades gehad, maar deze met veel succes kunnen overwinnen. Ik zie het dan ook als mijn zielsmissie om andere vrouwelijke ondernemers die hierin vastlopen te helpen zodat zij doorbreken met hun bedrijf. Dit doe ik in liefde, met passie en met diepgang want ik gun iedereen dit diepe vertrouwen dat er altijd voor mij wordt gezorgd.

De relatie die je hebt met geld

De relatie die je hebt met geld is onduidelijk en juist dat moeten we helder krijgen. Wat heb je daarvoor nodig? Er zal een doorbraak in jouw geldblokkades moeten komen, wil je een doorbraak met je bedrijf kunnen realiseren. Maar hoe? Daarom zet ik jou als ondernemer in actie via een door mij ontwikkelde methode.

De vraag is: waarom die blokkades? Waar komt je angst vandaan? En: Hoe kom jij in vertrouwen? Ik (her)ken de reis die jij hebt gemaakt als vrouwelijke ondernemer in relatie tot geld.

Zowel in de praktijk als uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, dat vrouwen en mannen vaak een andere relatie hebben met geld en ondernemen. Dat op zich is een interessant gegeven. In haar beroemde boek ‘De tweede sekse’ (1949) pleitte de Franse filosofe en feministe Simone de Beauvoir al voor de financiële onafhankelijkheid van de vrouw.

In deze tijd is de wereld om ons heen zo veranderd dat het voor veel vrouwen ondenkbaar is geworden om financiëel afhankelijk te zijn van een partner en wil zij in haar ondernemerschap stevig de touwtjes in handen hebben.

Ik begrijp het, ik heb hetzelfde meegemaakt. Ik ben aan de ‘overkant’ gekomen en heb Hadassah Vorm Money Maker gecreëerd om jou en andere ondernemers te helpen dit ook te bereiken.

Wat het mij heeft opgeleverd

Door zelf met mijn eigen methode aan de slag te gaan en deze blokkades die ik ook had net als jij te overwinnen, heeft het mij twee zeer succesvolle bedrijven opgeleverd, de door mij zo verlangde financiële vrijheid, maar ook in het 100% vertrouwen dat er altijd voor mij wordt gezorgd.

Noem het universum, G’d, Buddha of Allah die voor ons zorgt, maar dit zo immense vertrouwen heeft mij zoveel rust gegeven. Zowel in mijn business want de druk om te ‘scoren’ is voorbij, maar ook privè heb- en neem ik ook die ruimte om creatief te zijn, te genieten van alle overvloed om mij heen samen met mijn dierbaren en ook rust in mijn business te bouwen en dat voelt fantástisch kan ik je zeggen!

Dit vertrouwen en het stromen van energie gun ik jou ook zo! Het maakt het ondernemen zoveel vreugdevoller en je wordt er ook veel gelukkiger van als jij je volle potentie gaat gebruiken voor je bedrijf.

De TOP bereiken
Om door te breken met je bedrijf, zullen we samen eerst helder moeten krijgen
wat jouw blokkades zijn en waar ze vandaan komen, want ‘Clarity is the first step towards wealth.’

Je kan niets oplossen als je de oorzaak niet aanpakt. Je mindset is zo belangrijk
om succes uit te stralen naar je opdrachtgevers toe, want jij wil jouw klant toch
je diensten stralend aanbieden? Dit is iets wat niet lukt als je zelf met blokkades
te kampen hebt.

De zo door jou gewenste doorbraak die we samen realiseren brengt je in een MMM, ofwel de Money Maker Mindset!

Dus………ben jij er NU klaar voor?

Als jij er klaar voor bent, kom dan maar op. Samen gaan we aan de slag met mijn Money Maker Mindset Methode die ik toepas op jouw angsten en belemmerende overtuigingen zodat je in alle (financiële) vrijheid eindelijk echt kan gaan ondernemen.

Je bent toch ondernemer geworden juist omdat je de vrijheid van het hebben van je eigen bedrijf zo fantastisch vond?

Als business BITCH = Being In Total Control of Herself vraag ik nu aan jou:
‘Ben jij ook die business BITCH die er serieus voor wil gaan?’

Nieuwsgierig?

Mail me op hadassah@hadassahvorm.nl en wij gaan direct samen aan de slag om jouw doorbraak met je bedrijf en jouw financiële vrijheid te bereiken!